Merhaba gençler bu gün YGA'dan yga uzantılı e-postamı aldım ve e-posta hesabımı telefonuma eklemek istiyorum. Ancak telefonumda E-Posta uygulaması yok ayarlarda hesap ekle dediğimde e-posta hesabı çıkmıyor seçenekler arasında. Telefonu fabrika ayarlarına çevirmeme rağmen yinede olmadı. Ne yapmalım ?
Evet eminim o yüzden işin içinden çıkamadım. Mesela ana ekran üzerine widget eklemek istediğimde e-posta var. Widgeti ekliyorum ancak üzerine tıkladığımda hareket yok. E-Posta 'nın eskiden menüde olduğunu hatırlıyorum ama şimdi bulamıyorum telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım ancak yine de bir şey değişmedi Ayarlarda ''Hesap Ekle'' kısmında da ''e-posta'' sekmesi yok.
Outlook 'u denedim ancak hesabım exchance bir hesap olduğu için sanırım sadece office365 üzerinden giriş yapılabiliniyor. Google 'ın kendi (stock romla gelen) e-posta uygulaması playstore 'da yok. Kullanabileceğim hızlı bir uygulama biliyor musunuz ?
Exchange sürümünü bilmiyorum ancak önümüzdeki hafta bir toplantı yapacağız orada sorunu kökten halledebilirim büyük ihtimal. Yinede ilginiz için teşekkür ederim.