Galaxy Watch 3'e oyun iner mi?

Kerim Deniz

Picopat
Katılım
30 Eylül 2023
Mesajlar
55
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar akilli saat almayi dusunuyorum Letgo'dan 3-4 saat buldum ve biraz aratirma yaptim Watch S3 frontier ve Galaxy Watch 4 icin uygulama indirilen videolar gordum fakat hiç Galaxy Watch 3 uygulama indirilen videolar goremedim. Bir de Gear serisi var bana bunlari aciklayabilecek Samsung saat bilgisi olan birisi var mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung Galaxy Watch dan önce Gear olarak isimlendiriyordu saatlerini.
Gear S3 serisi 2016 yılında çıktı. O nedenle eski bir saat. eski fakat özellikleri güzeldir.
S3 modelinde Samsung un kendi işletim sistemi olan Tizen kullanılmıştı.
Günümüzdeki Galaxy Watch 4 serisinden itibaren Android Wear işletim sistemine geçiş yaptı.
S3 serisinden sonra. Galaxy watch olarak seri yeniden isimlendirildi ve watch, watch2,watch3,.. şeklinde watch 6 ya geldi.

Galaxy watch 3 e kadar tizen kullanıldığı için uygulama çeşitliliği android wear a göre daha az. samsungun galaxy store uygulamasında olan seçeneklerden yükleyebilirsin.

İkinci elde baktığın cihaz Gear S3 serisi ise cihazın bataryası ilk günkü kadar performanslı olmayabilir. Eski olsa da fiyatları ikinci elde bile yüksek o nedenle satın alırken saati çok iyi incele.

Tavsiyem watch 4 serisine bak. hem daha yeni hem android wear işletim sisteminden dolayı daha rahat uygulama yükleyebilirsin
 
Samsung Galaxy Watch'dan önce Gear olarak isimlendiriyordu saatlerini.
Gear S3 serisi 2016 yılında çıktı. O nedenle eski bir saat. Eski fakat özellikleri güzeldir.
S3 modelinde Samsung'un kendi işletim sistemi olan Tizen kullanılmıştı.
Günümüzdeki Galaxy Watch 4 serisinden itibaren Android wear işletim sistemine geçiş yaptı.
S3 serisinden sonra. Galaxy Watch olarak seri yeniden isimlendirildi ve Watch, Watch2, Watch3. Şeklinde Watch 6 ya geldi.

Galaxy Watch 3'e kadar Tizen kullanıldığı için uygulama çeşitliliği Android wear a göre daha az. Samsung'un Galaxy Store uygulamasında olan seçeneklerden yükleyebilirsin.

İkinci elde baktığın cihaz Gear S3 serisi ise cihazın bataryası ilk günkü kadar performanslı olmayabilir. Eski olsa da fiyatları ikinci elde bile yüksek o nedenle satın alırken saati çok iyi incele.

Tavsiyem Watch 4 serisine bak. Hem daha yeni hem Android wear işletim sisteminden dolayı daha rahat uygulama yükleyebilirsin.

Çok teşekkürler Watch 4 de bakmıştım ancak bütçeme çok uymuyordu 1800 idi Gear 3 1450 Galaxy Watch 3 1200 bütçeyi arttırıp Watch 4 almaya çalışacağım, bir de Tizen serisindeki uygulamaları Watch 4'e indirebilir miyim?
 
Watch 4 e bütçeniz yetmese bile watch 3 e bakın. gear s3 tasarımı hala güncel olsa da yılların saati. 0 kutulu bile olsa arada geçen yıllarda çok teknoloji değişti. bataryasından işlemcisini arayüzüne kadar. en nedenle watch 3 daha uygun bir seçim olur
 
Watch 4'e bütçeniz yetmese bile Watch 3'e bakın. Gear S3 tasarımı hala güncel olsa da yılların saati. 0 kutulu bile olsa arada geçen yıllarda çok teknoloji değişti. Bataryasından işlemcisini arayüzüne kadar. En nedenle Watch 3 daha uygun bir seçim olur

1500'e Watch 4 buldum onu alacağım ancak Watch 3'e inen uygulamalar Watch 4'e de iner mi?
 
android wear ın kütüphanesi çok daha geniş. muhtemelen aynısı olmasa bile illaki benzeri vardır. Özellikle istediğiniz uygulamalar varsa uygulamaların watch 4 e yüklenip yüklenememesini araştırmanız daha doğru olur
 

Yeni konular

Geri
Yukarı