1,5 metrede yarım saat kadar destekliyor. Kontrol panelinden su kilidini açarak kullanın.Peki yüzme konusu nasıl? Kaç metreye kadar destekliyor ve tuzlu suda bir sıkıntı çıkarır mı? Bazı yerlerde suya dayanıklı diyorlar fakat dayanıklı değil demişlerdi.
EKG ve tansiyon haricinde kullanabiliyorsunuz. Öneririm.
Elimde classic olmayan model de var. Onu da öneririm.İnceleme: Galaxy Watch 4 Classic 42mm
1 gün ile ilk inceleme fırsatınız @KojiroHyuga04 hocamıza kaptırmışız :) Hayırlı olsun. Bize de ilk Classic model incelemesi diyelim. Selamlar Sosyal sakinleri, okuduğunuz bu incelemede kurbanımız Watch 4 Classic olacak. Kendisini uzun uğraşlar sonucunda almayı başardım. Belki konularımı...www.technopat.net
İnceleme: Galaxy Watch 4 44mm incelemesi
Herkese merhaba. Yeni bir kullanıcı incelemesiyle karşınızdayım. Technopat Sosyal üzerindeki ilk Galaxy Watch 4 incelemesini yapmak bana nasip oldu. Elimden geldiğince en iyi şekilde anlatmaya çalışacağım. Önceden kullandığım Galaxy Watch 3 saatimle karşılaştırma yaparak anlatmaya çalışacağım...www.technopat.net
Yok, classic alabilirsiniz ama hiçbir fark yok bezeli dışında. Çok hoş bence classic alın.Peki classic ile düz Watch 4 arasında performans olarak bir fark var mı?
Yok, classic alabilirsiniz ama hiçbir fark yok bezeli dışında. Çok hoş bence classic alın.
Arada çok fiyat farkı var değeceğini sanmam.
NFC meselesine gelince, saati rootlayıp csc(kombinasyon, ülke dosyası) değiştirerek Samsung pay, Google Pay gibi hizmetleri kullanabilirsiniz arkadaşlar. Lakin TR kartları desteklenmemekte, (Google Pay gibi uluslararası ödeme yöntemlerinde),
BDDK (banka düzenleme kurumu her neyse), Google, Samsung gibi şirketlerden sunucularını yurt içinde barındırmasını istiyor, lakin Google, Samsung gibi firmalar attığı taşın incittiği kuşa değeceği meselesi hakkında soru işaretlerine sahip, ne kadarlık kesim kullanır şu bu diye hiç yatırım zahmetinde bulunmuyor. Daha rekabet, güvenlik gibi bir sürü problem var ama kısacası ülkemizin sanki harika ödeme sistemleri barındırıyormuşçasına Google Pay, Samsung pay ve Apple Pay gibi markalarla anlaşmamasına şaşkın şaşkın bakıyorum...
Kısacası BDDK diyor ki kardeşim o sunucular TR'de olacak yurt dışında olmayacak, Samsung gibi firmalarda yurt dışına veri aktarma işinde kararlı. Bu şekilde...
Size göre değmez, bana göre değer. Bu kişiden kişiye değişecek bir konu. Sormanız bile garip hocam işlemci RAM ROM her şey aynıyken kişisel bir meseledir o. Bana göre değer, ben ekrana elleyip uğraşmaktansa mekanik bir şeyi çevirmeyi yeğlerim, he ona rağmen gittim normal 40mm modelini aldım. Farkı yok açıkçası dediğiniz gibi alın geçin önemli değil çok da döndürmeyiverin ne olacak. Bende de çok fark vardı almadım dediğiniz gibi. Zaten ayarlardan açarak ekranın kenarından kaydırabiliyorsunuz problem yok hayırlı olsun şimdiden.
Düzünü sipariş vereceğim. Teşekkürler.
Herkese cevapları için teşekkürlwr.
Banka olarak ne kullanmaktasınız? Bende uygulamaya geçireceğim 1 kişi daha istiyorum ki Türkiye'de ilklerden olacağız saatle ödeyen olarak.
Çok pahalı, ama değer. Bezeli bir kez çizince soluğu bununla aldım.Spigen kılıf almayı planlıyorum.