Galaxy Watch 4 alınır mı?

Peki yüzme konusu nasıl? Kaç metreye kadar destekliyor ve tuzlu suda bir sıkıntı çıkarır mı? Bazı yerlerde suya dayanıklı diyorlar fakat dayanıklı değil demişlerdi.
1,5 metrede yarım saat kadar destekliyor. Kontrol panelinden su kilidini açarak kullanın.

Tuzlu su olayını bilmiyorum. Elektriği iletebileceği ve kısa devre yapabileceği için güvenmemek lazım.

Harika efsane güzel mükemmel falan.
Gvı3 model yazılımda güncelleyenlerin saatleri çöktü, güncelledim samsunga yolladım hallettiler sıfırı ile değiştirdiler.

Modlu EKG uygulaması işi çözüyor, aktif olarak kullanıyorum ve doğru ölçüyor. Modded shm diye aratarak kurulumu takip ediniz. Eski uygulamayı silmeyi unutmayınız.
NFC var, banka uygulamanızı sideload edip giriş yapın uygulamaya, NFC ödeme yapın size zahmet.
Wi-Fi var, AC Wi-Fi'lere bile bağlanıyor.
Saate root atılıyor, sorun yok.
Bildiğiniz Android. Almayanı dövüyorlar diyeyim harika çok hoşuma gitti, alerjim var normalde ama bundan zarar gelmedi bana. Çok sağlam, yine de Spigen kılıf almayı planlıyorum. Şarjı 1 gün civarı gidiyor.

Peki classic ile düz Watch 4 arasında performans olarak bir fark var mı?

Peki classic ile düz Watch 4 arasında performans olarak bir fark var mı?
Yok, classic alabilirsiniz ama hiçbir fark yok bezeli dışında. Çok hoş bence classic alın.

NFC meselesine gelince, saati rootlayıp csc(kombinasyon, ülke dosyası) değiştirerek Samsung pay, Google Pay gibi hizmetleri kullanabilirsiniz arkadaşlar. Lakin TR kartları desteklenmemekte, (Google Pay gibi uluslararası ödeme yöntemlerinde),
BDDK (banka düzenleme kurumu her neyse), Google, Samsung gibi şirketlerden sunucularını yurt içinde barındırmasını istiyor, lakin Google, Samsung gibi firmalar attığı taşın incittiği kuşa değeceği meselesi hakkında soru işaretlerine sahip, ne kadarlık kesim kullanır şu bu diye hiç yatırım zahmetinde bulunmuyor. Daha rekabet, güvenlik gibi bir sürü problem var ama kısacası ülkemizin sanki harika ödeme sistemleri barındırıyormuşçasına Google Pay, Samsung pay ve Apple Pay gibi markalarla anlaşmamasına şaşkın şaşkın bakıyorum...
Kısacası BDDK diyor ki kardeşim o sunucular TR'de olacak yurt dışında olmayacak, Samsung gibi firmalarda yurt dışına veri aktarma işinde kararlı. Bu şekilde...

Arada çok fiyat farkı var değeceğini sanmam.

Size göre değmez, bana göre değer. Bu kişiden kişiye değişecek bir konu. Sormanız bile garip hocam işlemci RAM ROM her şey aynıyken kişisel bir meseledir o. Bana göre değer, ben ekrana elleyip uğraşmaktansa mekanik bir şeyi çevirmeyi yeğlerim, he ona rağmen gittim normal 40mm modelini aldım. Farkı yok açıkçası dediğiniz gibi alın geçin önemli değil çok da döndürmeyiverin ne olacak. Bende de çok fark vardı almadım dediğiniz gibi. Zaten ayarlardan açarak ekranın kenarından kaydırabiliyorsunuz problem yok hayırlı olsun şimdiden.

Düzünü sipariş vereceğim. Teşekkürler.

Herkese cevapları için teşekkürler.

Düzünü sipariş vereceğim. Teşekkürler.

Herkese cevapları için teşekkürlwr.

Banka olarak ne kullanmaktasınız? Bende uygulamaya geçireceğim 1 kişi daha istiyorum ki Türkiye'de ilklerden olacağız saatle ödeyen olarak.

En sevdiğim watchface ile

Banka olarak ne kullanmaktasınız? Bende uygulamaya geçireceğim 1 kişi daha istiyorum ki Türkiye'de ilklerden olacağız saatle ödeyen olarak.

Daha reşit olmadığım için kendi kartım yok maalesef. Seneye artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…