Galaxy Watch 4 Ghost Screen

BLuXsee

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Samsung Galaxy Watch 4 classic saatimi alalı 3 ay oldu. 1 hafta önce açık ekranda kullanmaya başladım ve ghost screen başladı. Resimleri aşağıda paylaşıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

Screenshot_2022-06-09-10-57-13-899_com.whatsapp.jpg

Screenshot_2022-06-09-10-57-18-914_com.whatsapp.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığınız yer ile görüşün. Belki yardımcı olurlar. 2 yıl garantili sonuç olarak. Hakkınızı aramanız lazım.
Hak arama ile olacak bir şey yok. Samsung S8 kullanırken de amoled yanığı problemi yaşamıştım. Yetkili satıcıya gittim ve bana bu problemin kullanıcı kaynaklı olduğunu servisin ise ilgilenmediğini belirttiler.

Geçmiş olsun. Ekran yanığı oluşmuş. Bildiğim kadarıyla kalıcı bir durum bu. Samsung Galaxy S8 telefonumda oldu servis 3.parti yazılım kullanımı bilmem ne falan diye zırvaladı. Uygulama yüklemeyeceksem niye alayım bu telefonu. WhatsApp Instagram ve klavye sürekli ekranımda görünüyor. Bu nedenle AMOLED ekrandan tiksiniyorum artık.
Tabii bu durum saat için farklı olabilir madem ekran yanığı oluşma ihtimali var o zaman bu saate sürekli açık ekranda kullanılabilmesini engellemesi gerekiyor.

Herhangi bir 3. Parti yazilimini bırakın 1 uygulama dahi indirmedim. Saat aslında bende yatıyor. Haftanın 1 günü kullanıyorum sadece nöbet tutarken. 1 gün de sürekli açık ekran kullandım böyle oldu garanti dışı mi şimdi bu durum ?
Aldığım yer ise Samsung'un kendi orjinal sitesi

Herhangi bir 3. Parti yazilimini bırakın 1 uygulama dahi indirmedim. Saat aslında bende yatıyor. Haftanın 1 günü kullanıyorum sadece nöbet tutarken. 1 gün de sürekli açık ekran kullandım böyle oldu garanti dışı mi şimdi bu durum ?
Aldığım yer ise Samsung'un kendi orjinal sitesi
Ekranı yüksek parlaklık veya açık havada kullandıysanız ekran yüksek parlaktıkta ısınıp böyle yanıklara sebep olabiliyor. Garantiye yollamayı deneyin. Ekran değişimi gerekiyor.

Ekranı yüksek parlaklık veya açık havada kullandıysanız ekran yüksek parlaktıkda ısınıp böyle yanıklara sebep olabiliyor. Garantiye yollamayı deneyin. Ekran değişimi gerekiyor.
Hayır aksine çok dikkat ederim düşük parlaklık kullanırım saatle pek uğraşmam bile ısınması imkansız. Lüks için aldım gerçekten bu kadar zarif ve kısa kullanımda böyle arıza olması Samsung markasından çok soğuttu beni. Telefonda almayı düşünüyordum Samsung'dan ama kesinlikle almayacağım.

Hayır aksine çok dikkat ederim düşük parlaklık kullanırım saatle pek uğraşmam bile ısınması imkansız. Lüks için aldım gerçekten bu kadar zarif ve kısa kullanımda böyle arıza olması Samsung markasından çok soğuttu beni. Telefonda almayı düşünüyordum Samsung'dan ama kesinlikle almayacağım.
Gerçekten çok ilginç. Umarım benim Watch 4 de öyle olmaz internette çok var amoled yanığı yaşayan.

Yabancı kaynaklara baktım gerçekten Samsung watch 4 de inanılmaz çok sıkıntılar var. Amoled yanığı, son güncelleme sonrası pil sıkıntıları felan. Gerçekten az paraya kıyıp Apple almak gerekmiş

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı