Galaxy Watch 4 vs Watch 5

formulaz

Hectopat
Daha fazla  
Bu iki saatten hangisi önerirsiniz? Ya da maksimum 4K'ya önerebileceğiniz saat var mı? Telefonum Xiaomi 11t Pro fakat Xiaomi saatleri istenilen kadar iyi değil.

Bu iki saatten hangisi önerirsiniz? Ya da maksimum 4K'ya önerebileceğiniz saat var mı? Telefonum Xiaomi 11t Pro fakat Xiaomi saatleri istenilen kadar iyi değil.
Hocam watch 4 46mm olanı da kullandım watch 5 pro da şu anda kullanıyorum şarj süresi bakımına ekstra bir yenilik yok. Watch 4 ü normal kullanımda bildirimler gelecek şekilde ve nabız stres sürekli ölç olmasına rağmen bir günü çok çok rahat çıkarıyordu. Watch 5 pro da da aynı şekilde sadece 2.5 günü çıkartıyor. Şarj süresi sizin için bu denli önemli değilse watch 4 almanız makul olur. Ayrıca ekg ve tansiyon içinde samsung harici cihaz için program var dante63 diye onunla çok rahat çözebiliyorsunuz. Watch 4 ve poco x3 pro ikilisini uzun zaman kullandım çünkü

Hocam watch 4 46mm olanı da kullandım watch 5 pro da şu anda kullanıyorum şarj süresi bakımına ekstra bir yenilik yok. Watch 4 ü normal kullanımda bildirimler gelecek şekilde ve nabız stres sürekli ölç olmasına rağmen bir günü çok çok rahat çıkarıyordu. Watch 5 pro da da aynı şekilde sadece 2.5 günü çıkartıyor. Şarj süresi sizin için bu denli önemli değilse watch 4 almanız makul olur. Ayrıca ekg ve tansiyon içinde samsung harici cihaz için program var dante63 diye onunla çok rahat çözebiliyorsunuz. Watch 4 ve poco x3 pro ikilisini uzun zaman kullandım çünkü
Watch 5 44mm gümüş rengini amazondan 4100 TL'ye aldım. 12 ay vade farksız kampanyası verdi amazon. Piyasanın biraz üzerinde aldım fakat en azından 30 gün içinde bir sorun olursa iade garantisi var. Şarjı da günlük takacağız gibi gözüküyor artık. Tabii bu kadar özelliğe başka yapacak bir şey yok.
Kesinlikle Samsung Galaxy Watch 5. Mümkünse 44mm olan modelini alın hatta.
Watch 5 44mm gümüş aldım hocam 4100 TL'ye. Amazon'u tercih ettim fiyat bakımından piyasadan biraz üstüne de denk gelmiş olsa. Watch 6'yı bekleyeyim desem o 4k bandına çıkmazdı diye düşündüm. En az 6-7k olur.

Ağustos ayında Watch 6 tanıtılacak diye biliyorum, isterseniz onu da bekleyebilirsiniz. Ben Watch 4 kullanıyorum memnun musun derseniz bir tek pil ömründen şikayetçiyim o kadar.
Watch 6 için fiyatlar yüksek olur hocam tahminimce. 4K bandının üzerine çıkmak istemiyorum. O yüzden pek tercihim olmayacak gibi.

Hayırlı olsun hocam.
Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı