Yaklaşık iki aydır kullanıyorum. Çok güzel saat. Özellikleri zaten gayet iyi, konuşmaya gerek yok.
Şarj konusunda benim için gayet yeterli. 44mm olanı iyi. Ama 40mm olanların batarya daha küçük olduğu için daha sıkıntılı, onu pek tavsiye etmem.
Kendi deneyimim, neredeyse gün boyu always on display ile, 15k civarı adım, normal günlük kullanım vs ile bir günü rahat çıkartıyor. 80-90 şarj ile çıkıp 20-30 vs ile bitiyodu. Sabah 8 akşam 9 arası. Şuan AOD açmıyorum artık. Bir günü rahat çıkarıyor. Hatta az kullandığım zaman iki gün de gidiyor. Kullanıma bağlı ama bir gün boyunca sorunsuz kullanırsın.
Şarj adaptörü type-c, haberin olsun. Type-c adaptör yoksa type-c telefona takıp telefondan da şarj edebilirsin. Veya telefon destekliyor ise kablosuz şarj da yapabilirsin.
Bu arada telefonun da Samsung olduğu için çok uyumlu olur, tavsiye ederim.
Peki Trendyol'da 3700 TL kendi mağazasında ve MediaMarkt'ta 4700 TL neden bu kadar fark var hangisinden almalıyım.
İstediğiniz yerden alın bir fark yok.
Ben internetten Trendyol'dan Trendyol satıcısından aldım sıkıntı olmadı.Siz nereden aldınız hocam internetten alsam bir sorun olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.