Forum Clerk
Hectopat
- Makaleler
- 1
Alınır. Bende kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin.
Çizilme ile darbe farklı şeyler. Çizilme dediğin şey yüzeye sürtüp geçmek demektir. Darbe ise direkt olarak parçalamaya yönelik bir hareket. Sen şimdi maket bıçağını safir cama sürtsen hiçbir şey olmaz ama maket bıçağının sivri yeriyle kuvvetlice akıllı saatin ekranına vursan ekranı paramparça edersin. Gorilla Glass'ı da aynı şekilde.
Evet, çünkü Mohs 6'ya kadar çizilmeye karşı dayanıklılığı mevcut. 6 yüksek bir değer değil. Watch5 ise Mohs 8'e kadar çizilmeye dayanıklı. Ayrıca bu mesajın benim dediğimle aynı şey, aksini iddia etmedim.Gorilla Glass DX pürüzlü duvara sürtme/çarpma ile kırılabilir/çizilebilir. Forumda örneği bol.
Glass is glass and glass breaks.Jerryrigeverything kanalının testlerine göz atabilirsiniz.
Evet, çünkü mohs 6'ya kadar çizilmeye karşı dayanıklılığı mevcut. 6 yüksek bir değer değil. Watch5 ise mohs 8'e kadar çizilmeye dayanıklı. Ayrıca bu mesajın benim dediğimle aynı şey, aksini iddia etmedim.
Elinizdeki model kaç mm bir de şarjı normal bir kullanımda ne kadar dayanıyor?Alınır. Bende kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin.
Kesinlikle almayın lakin GPS olmayanı kullanacaksanız. Haritalar telefondaki gibi kullanışlı değil. Konumu takip edip konum değiştikçe ekran hareketini otomatik hareketlendirmiyor.
44 mm Watch 5. Şarjı 2.5 gün dayanıyor. Her şey açık sadece AOD kapalı.Elinizdeki model kaç mm bir de şarjı normal bir kullanımda ne kadar dayanıyor?
Sizce 40mm yerine fazladan 800-900 lira vermeye değer mi?44 mm Watch 5. Şarjı 2.5 gün dayanıyor. Her şey açık sadece AOD kapalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.