Galaxy Watch 5 alınır mı?

Pülüton

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba akıllı saat arayışına girdim. 3500 lira civarlarına Watch 5 40mm modeli var. Ya da 2800 liralara Watch 4 classic 46 mm modeli var. Açıkçası donanım olarak Watch 4, 5 ve 6 arasında pek fark göremedim çok ufak iyileştirmeler. Gönül ister ki son model olan Watch 6 alayım ama 6 bin liralarda. Bir de sorum şu telefonlardaki gibi büyük saat alırsam şarjı uzun gidiyor mu ilk akıllı saatim olacak pek bir bilgim yok. Watch 5 almak için geç kaldım mı? Şu an Galaxy Watch 5 alınır mı? Teşekkür ederim şimdiden.

Watch4 ile Watch5 arasındaki en temel fark azıcık büyük batarya ve safir cam. Başka öyle aman aman farkları yok. Fiyat farkı çok geldiyse pek tabii Watch4 de alabilirsin. Ama ne alırsan al, 40 veya 42mm modelden kesinlikle uzak dur. Çünkü 44-46mm modellere göre bataryası küçük, bu sebeple ekran süreleri çok az.

Watch4 ile Watch5 arasındaki en temel fark azıcık büyük batarya ve safir cam. Başka öyle aman aman farkları yok. Fiyat farkı çok geldiyse pek tabii Watch4 de alabilirsin. Ama ne alırsan al, 40 veya 42mm modelden kesinlikle uzak dur. Çünkü 44-46mm modellere göre bataryası küçük, bu sebeple ekran süreleri çok az.

Safir olunca çizilmiyor değil mi?

Alinir fakat tam hakkiyla kullanabilmek icin Samsung cihaz sart.
Cihazım Samsung.

Safir olunca çizilmiyor değil mi?
Elmas gibi kuvvetli bir madde olmadigi surece evet, cizilmez. Ama cizilme detayi yanlis anlasilmasin, sert darbeler buna dahil degil.

Darbe demiyorum, sert darbe diyorum, sert darbelere karşı bir dayanıklılık sunmuyorlar.

Elmas dahil hiçbir madde sunamaz ki zaten. Sen bunu 1 kat aşağı düşürsen bile kırılmaz çok yüksek ihtimalle. Ama gidip evde yere fırlatsanız, pürüzlü duvara çarpsanız asla kırılmaz ve çizilmez. Jerryrigeverything kanalının testlerine göz atabilirsiniz.

Elmas dahil hiçbir madde sunamaz ki zaten. Sen bunu 1 kat aşağı düşürsen bile kırılmaz çok yüksek ihtimalle. Ama gidip evde yere fırlatsanız, pürüzlü duvara çarpsanız asla kırılmaz ve çizilmez. Jerryrigeverything kanalının testlerine göz atabilirsiniz.
Çizilme ile darbe farklı şeyler. Çizilme dediğin şey yüzeye sürtüp geçmek demektir. Darbe ise direkt olarak parçalamaya yönelik bir hareket. Sen şimdi maket bıçağını safir cama sürtsen hiçbir şey olmaz ama maket bıçağının sivri yeriyle kuvvetlice akıllı saatin ekranına vursan ekranı paramparça edersin. Gorilla Glass'ı da aynı şekilde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı