Galaxy Watch 5 alınır mı?

Değer. Daha iyi pil ve daha büyük ekran zaten saate bakılacak şeyler bunlar. Watch 5'e mi karar verdiniz?

Peki sizce 2700'e 46mm Watch 4 classic mi 4100 TL'ye Watch 5 44mm mi?
Düzeltme: 2700 olan teşhirmiş. 3100'e Watch 4 classic 46mm mi, 4100'e Watch 5 44mm mi?

Bende Watch 5 Pro vardı bu sebepten dolayı sattım. Google haritaları telefonda kullandığın gibi kullanıyorsun. Nasıl kullanıyorsun telefonda şöyle; rotayı oluşturdun gidiyorsun araba içindesin mesafe katettikçe haritada üçgeni görüyorsun gittiğin yer haritadaki gerçek konuma geliyor. Konumunu otomatik takip ediyor. Ama saat üzerinde rotaya başladığın yerde kalıyor. Aslında gerçek konumuna otomatik takip etmesi gerekiyor. Hemen aradım Samsung'u dedim böyle böyle bu şekilde kullanışsız oluyor benim için dediler ki güncelleme ile değiştirilebilir yakın zamanda. Ama kesin yapılacak da demediler.

Sanırım benim için o kadar kritik değil hocam. Mesela başka akıllı saatlerde bu durum farklı mıdır bilginiz var mı?

Hocam bende öyle değil. Ne zaman oluştu bu problem?
Peki sizce 2700'e 46mm Watch 4 classic mi 4100 TL'ye Watch 5 44mm mi?
Düzeltme: 2700 olan teşhirmiş. 3100'e Watch 4 classic 46mm mi, 4100'e Watch 5 44mm mi?
Sizin bütçenize bağlı. İkisi de güzel. Aradaki farka bence değer ama kendinizi sıkıp alacaksanız değmez.

Hocam bende öyle değil. Ne zaman oluştu bu problem?

Sizin bütçenize bağlı. İkisi de güzel. Aradaki farka bence değer ama kendinizi sıkıp alacaksanız değmez.
Almışken bir 3-4 yıl kullanmak istiyorum. Ama aradaki bin lira farka ne sunuyor onu merak ettim. Safir cam dışında artısı ne olur bana?

Almışken bir 3-4 yıl kullanmak istiyorum. Ama aradaki bin lira farka ne sunuyor onu merak ettim. Safir cam dışında artısı ne olur bana?
Güncelleme desteği, sensörü de geliştirilmişti sanırım ayrıca sensörü biraz daha dışarıya koymuşlar takınca daha rahat hissettiriyor. Uzun süre kullanacaksanız 5 alın geçin.

Bu yılbaşında sattım. Sonradan güncelleme geldi mi bilmiyorum. Haritaları saat üzerinden takip etmek istediğimde hep haritaları elimle kaydır döndür müdahale etmek zorunda kalıyordum.zaten saati kullanma sebebim telefonu elimden bırakmakdı, olmadı.

Şu an dediğiniz gibi bir problem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…