Lugia2231 Hectopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 1.555 Çözümler 4 22 Ekim 2023 #11 ReyuM dedi: Peki Watch 6 alınır mı Galaxy 5 Pro yerine hiç yalan atamayacağım şarjı daha hızlı bitiyor fakat o saatin etrafında olan dönerli çerçeve çok hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Classic modellerdeki kadran çok güzel, bendede S22+ Watch 4 Classic var uyumluluğu çok hoşuma gidiyor, bide kadranla oynaması çok hoş.
ReyuM dedi: Peki Watch 6 alınır mı Galaxy 5 Pro yerine hiç yalan atamayacağım şarjı daha hızlı bitiyor fakat o saatin etrafında olan dönerli çerçeve çok hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Classic modellerdeki kadran çok güzel, bendede S22+ Watch 4 Classic var uyumluluğu çok hoşuma gidiyor, bide kadranla oynaması çok hoş.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ekim 2023 #12 @ReyuM AW SE serisi tam anlamıyla çöp. Watch 5 Pro da gereksiz pahalı bence. Galaxy Watch 6 alırdım ben yerinizde olsam.
@ReyuM AW SE serisi tam anlamıyla çöp. Watch 5 Pro da gereksiz pahalı bence. Galaxy Watch 6 alırdım ben yerinizde olsam.