Bütçen ne kadar Huawei Watch GT 4 46mm Siyah Akıllı Saat - PttAVM.com - 2024 bunu al 6000 bütçen varsa.Bu saatin içine sosyal medya uygulamaları indiriliyor mu? İndiriliyorsa hangileri şarjı nasıl gidiyor? Kendi sitesinde 7.999 TL iken Trendyol'da 6.000 TL, Trendyol'dan bu saat alınır mı?
Bütçen ne kadar Huawei Watch GT 4 46mm Siyah Akıllı Saat - PttAVM.com - 2024 bunu al 6000 bütçen varsa.
Değil.Biraz baktım Watch 6 daha iyi gibi neden bunu öneriyorsunuz?
Google hizmeti haricinde iyi yani yok.Biraz baktım Watch 6 daha iyi gibi neden bunu öneriyorsunuz?
Telefonun Samsung ise tartışmaya kapalı. Onun dışında en stabil ve fonksiyonel saat Apple Watch zaten.Bu saatin içine sosyal medya uygulamaları indiriliyor mu? İndiriliyorsa hangileri şarjı nasıl gidiyor? Kendi sitesinde 7.999 TL iken Trendyol'da 6.000 TL, Trendyol'dan bu saat alınır mı?
Değil.
Google hizmeti haricinde iyi yani yok.
Evet.Uygulama yükleniyor mu?
Saat konusunda bana kalırsa huawei en iyi firma ki batarya performansı konuşmuyorum bile.Telefonun Samsung ise tartışmaya kapalı. Onun dışında en stabil ve fonksiyonel saat Apple Watch zaten.
Bu saatin içine sosyal medya uygulamaları indiriliyor mu? İndiriliyorsa hangileri şarjı nasıl gidiyor? Kendi sitesinde 7.999 TL iken Trendyol'da 6.000 TL, Trendyol'dan bu saat alınır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.