Galaxy Watch 6 Astro Edition alınır mı?

Shokikan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Samsung S23 kullanıcısıyım ve akıllı saat almak istiyorum. Spor da kullanmak ve nabzımı vs. ölçmesi için almak istiyorum aslında. Galaxy Watch 6 Astro Edition tasarım olarak çok dikkatimi çekiyor fakat fiyat olarak pahalı. Sizce parasına değer mi ya da indirime girme ihtimali var mı? Samsung sitesinde öğrenci indirimi ile birlikte bile 8.999 TL şu an. Yorumlarınızı bekliyorum.

Siz nasıl seviyorsunuz bilmiyorum ama base model dışında bezelleri güzel geliyor bana da ama çok kaba ve kalın oluyorlar hiç estetik gelmiyorlar bana koluma telefon bantlamak gibi.

Merhaba şuan normali 6100TL iken ve bence hiç bir farkı olmayan saate ekstradan 3000TL vermek bence mantıksız

Siz nasıl seviyorsunuz bilmiyorum ama base model dışında bezelleri güzel geliyor bana da ama çok kaba ve kalın oluyorlar hiç estetik gelmiyorlar bana koluma telefon bantlamak gibi.
Daha önce hiç akıllı saat kullanmadım ilk olacak hocam kolumda ince o yüzden nasıl duracağı konusunda fikrim yok.

Daha önce hiç akıllı saat kullanmadım ilk olacak hocam kolumda ince o yüzden nasıl duracağı konusunda fikrim yok.

Ben Watch 5 44mm kullanıyorum safir camı için 4 yerine 5 aldım ama Watch 4classic de güzel. Dediğim gibi bileğin kalın mı? İnce mi bana 44mm olan modeli güzel oldugu için aldım denemeniz lazım. Bu 44mm üstü modeller çok büyük kalıyor Astro Edition'un da classic versiyondan bir farkı yok.

Kolun ince ise büyük gelebilir bilgin olsun istersen bir mağazada normal 47mm olan versiyonunu dene.
İlçede kalıyorum bulunduğum yerde mağazası yok. Sanırım vazgeçeceğim bileğim ince çünkü.

Bileğim ince hocam zayıfım biraz vazgeçeceğim sanırım.

Dosya Ekleri

• 20240318_114842.jpg
    171,5 KB · Görüntüleme: 49
Birleşmiyor hocam ramak kalıyor.

Yok hocam siz anca 40mm alırsınız 44 veya 46 47 hele çok çirkin gözükür. Bileğin kalınlıgı genetik oluyor genelde ama çalışarak bir tık kalınlaştığını duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…