Galaxy Watch 6 Classic vs Huawei GT5

Metenikbc

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
İyi Sosyaller,
Bu iki akıllı saat arasında kaldım. Huawei GT5'in sensörleri, pili, tasarımı(öznel) ve GPS'i çok daha iyi fakat Watch 6 Classic Wear OS olduğu için arada bırakıyor ve pil ömrü az olduğu tedirgin etti öneriniz hangisi?

Xiaomi telefon kullanıyorum Samsung geçmeyi düşünüyorum.

Watch 6 Classic kullanıcılarıyla bir görüş, son gelen güncelleme ile pil ömrü 4-5 güne çıktı falan yazıyorlardı en son. Ben alırken böyle olsaydı GT4 yerine samsungda kalırdım şahsen.

Ne için kullanacağına bağlı, tasarımı için bana kalırsa klasik saat al. Huawei'nin sensörlerinde kalp ölçümü iyi, uyku ölçümü pek iyi değil. GPS'i ne kadar kullanırsın bilmem. Gelen bildirimi yanıtlama var GT5'de fakat gelen mesaj arka arkaya geliyorsa son geleni göstereceği için bu sefer yanıtlaman gereken mesajı göremeyebilirsin bilmem ne kadar anlatabiliyorum ama.

WearOS'lu saatler direkt maile, google maps'e, whatsapp'a girebiliyor Huaweide bunlar yok. İkisi bambaşka saatler tamamen ihtiyacına bağlı ama sanırım en önemlisi hergün şarj etmekten üşenip üşenmeyeceğine bağlı.

GT5'e o daha fazla para vermen gerekmeyebilir, GT4 ile arasındaki tek fark bildirime geri mesaj yazma sayılır.

Watch 6 Classic kullanıcılarıyla bir görüş, son gelen güncelleme ile pil ömrü 4-5 güne çıktı falan yazıyorlardı en son. Ben alırken böyle olsaydı GT4 yerine Samsung'da kalırdım şahsen.

Ne için kullanacağına bağlı, tasarımı için bana kalırsa klasik saat al. Huawei'nin sensörlerinde kalp ölçümü iyi, uyku ölçümü pek iyi değil. GPS'i ne kadar kullanırsın bilmem. Gelen bildirimi yanıtlama var GT5'te fakat gelen mesaj arka arkaya geliyorsa son geleni göstereceği için bu sefer yanıtlaman gereken mesajı göremeyebilirsin bilmem ne kadar anlatabiliyorum ama.

Wear OS'lu saatler direkt maile, Google Maps'e, WhatsApp'a girebiliyor Huawei'de bunlar yok. İkisi bambaşka saatler tamamen ihtiyacına bağlı ama sanırım en önemlisi her gün şarj etmekten üşenip üşenmeyeceğine bağlı.

GT5'e o daha fazla para vermen gerekmeyebilir, GT4 ile arasındaki tek fark bildirime geri mesaj yazma sayılır.

Watch 6 Classic'de karar aldım hocam sağ olun desteğiniz için, ek olarak bir sorum olacak.

Adaptör'üm Type-C girişli değil fakat Watch 6 kablosu Type-C girişli ek olarak orijinal adaptör öneriniz var mı?

Watch 6 Classic'de karar aldım hocam sağ olun desteğiniz için, ek olarak bir sorum olacak.

Adaptör'üm Type-C girişli değil fakat Watch 6 kablosu Type-C girişli ek olarak orijinal adaptör öneriniz var mı?
Spiegen, Baseus, Anker hepsi uygun olur muhtemelen.

Şarj konusunda dikkatli düşün. 2,5 gün gidiyor şarjı diyorlar bak ama ben mesela sabah kalktım %30 gördüm şarjı, günü çıkarmaz o %30 diye evden çıkmadan bu sefer apar topar şarj etmem gerekiyordu. Bu durum sıkınca huaweiye geçmiştim hem daha şık diye. Her gün şarj istiyor bir şekilde, eğer batarya performansı artmadıysa tabi. İkisini de yerine göre kullanmak gibi bir avantajın olursa çok mantıklı oluyor onu söyleyeyim. Çünkü evet google maps, mail, whatsapa saatten ulaşabilmek de istiyorum hala Huaweiyi kullanırken bazen aradığım bir eksiklik oluyor.

Hocam Watch 6 Classic şarj süresi uzatılmışmı son güncelleme de bilginiz var mı? Ben de Huawei Watch Buds'la Watch 6 Classic arasında kaldım.
Watch 6 classic kullanıyorum 2-2.5 gün gidiyor ama telefona bağlı değilken 6 gün gidebiliyor.
Huawei almak isterseniz GT5 Pro o fiyata çok daha mantıklı olur kalan parayla zaten Samsung Buds 2 veya Huawei Buds 5i alınabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı