Galaxy Watch 6 One UI Watch 6 geldi!

lyntax

Decapat
Makaleler
9
Daha fazla  
One UI Watch 6 an itibariyle Galaxy Watch 6 için yayınlandı. Türkiye cihazım için olan One UI Watch 6 güncellemesi tüm güncellemeleri yapıp cihazı sıfırlayınca geldi. Eğer ki size gelmiyorsa sıfırlayın, Türkiye cihazı ve herhangi bir şekilde Beta testine katılmadım. Account bile kurmadan güncelleme geldi. Aşağıda fotoğraf var, deneyimimi sonra paylaşacağım.
Screenshot_20241208-151923_Galaxy_Watch6_Manager[1].png

Screenshot_20241208-152949_Galaxy_Watch6_Manager[1].png

Bir diğer fotoğraf daha.

Son düzenleme:
Xioami kullaniyorum, sanirim bu ozelligi kullanamayacagim dogru mu?
Kullanabileceksiniz. S10+ cihazımda PixelExperience Custom ROM kullanıyorum. Yani tamamen One UI arayüzünden arınmış bir şekilde. Galaxy Wearable kullanarak güncellemeyi alabilirsiniz. Tüm cihazlarda GW ile eşleştirme oluyor.

Deneyimim, 5 saat boyunca kullandım ilk önce yüklendiğinden dolayı kasma oluştu ancak sonra düzeldi. Animasyonlar daha iyi olmuş uygulamalar menüsünün arka planı artık saat şeklinizin renginde oluyor hafif olarak. Ayarlarda yeni ayar gelmiş ve simgeler değişmiş ayarlar menüsünde. Yeni gelen ayar ise parmak hareketleri ile saati kontrol etmek. Evrensel hareketler diye adlandırılıyor. Kartlara gelicek olursak spor kısmında ikon değişmiş tekrardan ve daha çok optimize edilmiş. Ancak batarya dolma süresi uzadı, AOD'de ise önceden sadece şarj olurken şarjı gösteriyordu şu anda hem şarj hem saat hemde dolma süresini gösteriyor. Yüklenebilir güncelleme yani kısaca.

Enerji skoru diye birşey gelmiş. Henüz 1 günlük olduğundan birşey diyemiyorum zamanla istatistik toplasın bakarız.

Güncellemeden daha dün haberim oldu ve 1 günlük kullanım ardından şunu söyleyeceğim. Menü tasarımları hoş olmuş. Ama artık saatimde olan oyunları oynayamıyorum en basitinden 1024 oyununda sürekli hareketimi algılamıyor ve soldan sağa sürüklememi asla algılamıyor. Fark ettiğim küçük detaylardan biride ana kadranda alt da şarkı dinlersek bir müzik ikonu çıkıyordu,artık Spotify'dan dinlersek Spotify logosu çıkıyor. Sevmediğim şey ise artık antrenman açınca ana kadranda altda ikon olarak çıkmıyor bu yüzden değerlere bakmak istediğimde antrenman uygulamasına girip yaptığım antrenmana tıklamam gerekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı