Galaxy Watch 7: 40 mm ve 44 mm arasındaki farka değer mi?

TheGang

Hectopat
1 gün önce Galaxy Watch 7 aldım. Normalde 44 mm aldığımı düşünmüştüm ama 40 mm geldi galiba. Pek bilmiyorum; satıcıya sorduğumda sadece kordon boyunun uzadığını söyledi. Saate baktığımda L300 modeli olduğunu gördüm ve 300 mAh bataryası var. Tek öğrenmek istediğim, 40 mm ve 44 Mm'nin farkı sadece kordon boyu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Satıcı doğru demiş boyut değişiyor sadece.L300 modeli e-simli versiyonu olmalıydı sanırım yanılmıyorsam.Oda bambaşka bir model yani dolandırılmadınız merak etmeyin sadece boyut küçük gelmiş eğer kolunuzda sırıtmıyorsa değişime gerek yok.

1 gün önce Galaxy Watch 7 aldım. Normalde 44 mm aldığımı düşünmüştüm ama 40 mm geldi galiba. Pek bilmiyorum; satıcıya sorduğumda sadece kordon boyunun uzadığını söyledi. Saate baktığımda L300 modeli olduğunu gördüm ve 300 mAh bataryası var. Tek öğrenmek istediğim, 40 mm ve 44 Mm'nin farkı sadece kordon boyu mu?
Batarya değişiyor ve bu saatin 1 günü çıkarması için önemli bir fark bence. 44 mm almanı öneririm.

Hocam hangi siteden aldıysanız sipariş ettiğiniz modele baksanıza. 44 mm sipariş ettiyseniz ve 40 geldiyse iade edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı