Galaxy Watch 7 alınır mı?

Mirac.17

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070
13650HX
16 GB DDR5 RAM
1 TB M2 SSD
WİNDOWS 11 PRO
Meslek
ÖĞRENCİ
8.400 vatan da sizce alınır mı? Telefonum Redmi Note 13 Pro 5G.

8.400 vatan da sizce alınır mı? Telefonum Redmi Note 13 Pro 5G.

Ben POCO X3 Pro ile Watch 6 Classic 47mm kullanıyorum Watch7'ler de güzel ancak fiziksel tekerlek yok bence saatte olması gereken bir parça ondan sende 6 ya bir bak derim bir de 47mm olanı al küçük olanların batarya küçük.

Bu arada bazı özellikleri kullanamıyorsun Samsung telefon olmadığı için ama çok gerek var mı bilmem yine de sana kalmış ben daha çok WhatsApp filan kullanıyorum onlar daha önemli benim için.

Telefonunuz Samsung olmadığından bazı özelliklere erişim sağlayamayacaksınız haberiniz olsun. Onun harici pili fazla gitmiyor diye biliyorum ama işlevsellik olarak gayet iyi galaxy watch'lar.

Pil 1 gün gidiyor ona göre ben telefon ile şarja takıyorum yatmadan takıyorum uyku verileri güzel ölçüyor.

Sence Watch 7 mi almalıyım yoksa Watch 6 classics mi arada 3 kat işlemci güçü farkı var diyorlar forumda.

Sence Watch 7 mi almalıyım yoksa Watch 6 classics mi arada 3 kat işlemci güçü farkı var diyorlar forumda.

Hocam açıkçası işlemcilik bir durum yok gibi saat sonuçta şık olması önemli akıllı saat olması yanı ile de sensörleri filan iyi olması lazım haricinde zaten Watch Ultra da alsan aynı arayüz aynı kullanım var eğer saatten sürekli oyun filan oynamayacaksan işlemci işine hiç takılma ben fiziksel tekerleği ona değişmem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı