Galaxy Watch 7 alınır mı?

Huawei GT serisi kullanıyorum, eğer saatten beklentiniz nabız, adım sayısı, mesaj görmek telefonla konuşmak vb ise fazlasıyla karşılar Huawei, tasarımı da şık. Şarjı rahat 2 hafta gidiyor benim bile, yeni modelde 3 hafta olmuş sanırım. Sorun olmaz deseniz bile emin ol sıkar gün sonu telefonu şarj et saati şarj et. Ben 20-100 arası kullanıyorum genelde, günde 8-9 saat takmayla gidiyor 2 haftaya yakın.

Huawei GT serisi kullanıyorum, eğer saatten beklentiniz nabız, adım sayısı, mesaj görmek telefonla konuşmak vb ise fazlasıyla karşılar Huawei, tasarımı da şık. Şarjı rahat 2 hafta gidiyor benim bile, yeni modelde 3 hafta olmuş sanırım. Sorun olmaz deseniz bile emin ol sıkar gün sonu telefonu şarj et saati şarj et. Ben 20-100 arası kullanıyorum genelde, günde 8-9 saat takmayla gidiyor 2 haftaya yakın.
tamamda reis kulaklık telefon herşeyim samsung sence huawei alsam sırıtmazmı

Olayın uygulama ile alakası yok dostum. Android kullandığı için yükleyebiliyor. Çançinçon.

Wear OS.
Biliyorum ve Huawei ile Xiaomi saatler bu işletim sistemi yerine kendi işletim sistemlerini kullanıyorlar; ve bu işletim sisteminin içerisinde yer alan mağazadaki uygulamaların bir kısmı çince ve genelde çakmalar. Ve çan çin çonlar. İşe yarar çok bir uygulama bildiğim kadarıyla mevcut değil.

Biliyorum ve Huawei ile Xiaomi saatler bu işletim sistemi yerine kendi işletim sistemlerini kullanıyorlar; ve bu işletim sisteminin içerisinde yer alan mağazadaki uygulamaların bir kısmı çince ve genelde çakmalar. Ve çan çin çonlar. İşe yarar çok bir uygulama bildiğim kadarıyla mevcut değil.
Evet. Uygulama maksatlı alınacaksa Samsung ve Apple daha mantıklı.

Eğer batarya sizin için bir sorunsa o zaman kesinlikle Galaxy Watch almamanız lazım. Eğer sorun değilse Samsung Watch'lar hayli hayli öndeler diğer android akıllı saatlere göre. Benim nezdimde Wear Os işletim sistemini kullanmayan cihazlar akıllı saat değil; akıllı bileklik. Çünkü uzun pil performansı için pek çok özellikten mahrum durumdalar.

Neden siritsin? Tasarım olarak söylüyorsan Huawei daha iyi bence. Ekosistem olarak Samsung ne sunuyor ki? Apple kadar önemli olduğunu sanmıyorum ekosistemin. Eğer sana saat ile konuşmak, mesaj yazabilmek, adım sayısı kalori sayısı nabız vb yetiyorsa uzak dur samsungdan. Her gün şarj işkence olur. Diyorsan umrumda değil, uygulama da istiyorum o zaman alabilirsin tabii.

Saatte Wear OS (temeli Android) yuklu ve CPU'su 32 Bit
(Armv7a), bunu destekleyen tum APK'lari kurabiliyorsun 7'de ben eski oyunlarla, organic maps ve newpipe kurdum. Bildigin Android cihazi koluna takiyorsun gibi dusun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı