Galaxy Watch 7 beklenir mi?

İnternet üstünden almanı tavsiye ederim, oralarda çok pahalılar şu an. Bence 10 gün sabret, zarar edemezsin. Ben S24+ alırken sırf rengi olsun diye 2 ay bekledim, üstüne 4000 zamlı aldım, ama değdi

Watch 7 de classic model çıkacak mı bilginiz var mı? Paylaşılan sıtınlarda bulamadım. Bende almak için bekliyorum fakat classic modelin çıkmayacağı yönünde bir düşünceye kapıldım.

Çıkmayacak onun yerine Watch Ultra isminde Apple çakması iğrenç tasarımlı bir saat çıkacak.

Dosya Ekleri

• Screenshot_42.png
    499,5 KB · Görüntüleme: 28
Son sızıntılar çıkacak diyordu aslında.
Watch Pro diyorlardı ama hiç sanmıyorum. Şu an 10 Temmuz'da tanıtılacak cihazların hepsi sızdı neredeyse. 2 tane saat var birisi düz Watch 7 birisi ise Watch Ultra. Niye böyle saçma bir tasarım yaptılar çözemedim ama madem yapıyorlar classic modeli de çıksaydı. Bu arada siz Watch 7 modelini almayı düşünecek misiniz Watch 8 serisini falan mı bekleyeceksiniz.

Duruma göre diyelim. W6'yı değişim kampanyası ve ek takas desteğiyle fazlasıyla uyguna getirmiştim, bunda da benzer bir şey ararım. Bir de işlemcideki 1+4 kurulumunun pil performansı kısmında ciddi şüphelerim var, W4'ten sonra 6 ilaç gibiydi, %1 kötü olsun almam.

Kararsızım Watch 6 classic almayı düşünüyordum daha sonra Watch 7 çıkış tarihinin yaklaştığını görünce bekleme kararı aldım fakat classic model çıkmazsa Watch 6 classic mi alırım yoksa normal Watch 7 mi alırım emin değilim. İçimden geçen classic model.

Classic model normalinden 2 kat gibi daha ağır bu arada onu da unutmayın. Fiziksel döner çerçeve dışında hiçbir fonksiyonel farkı yok, ki onun fonksiyonu dokunmatik şekilde yine düzünün bezelinde mevcut. Eğer kolunuzda olduğunu unuturcasına rahat olmasını istiyorsanız düzü kesinlikle öneririm. Ben 7/24'e yakın taktığım için ona önem veriyorum.

Ben de aynı durumdayım. İşlemci değişmese hiç beklemezdim 7 serisini ama şu an ne yapacağım bilmiyorum. Şu öndeki bezel olayı hem hoş duruyor hem de ekranı koruyor ve işlevsel de.

Mekanik parçalar hoşuma gidiyor. Neyse bir mağazaya gideyim bulursam bir inceleyeyim. Bakarım artık duruma göre beklemeyi ya da almayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…