Galaxy Watch 7 beklenir mi?

Classic model normalinden 2 kat gibi daha ağır bu arada onu da unutmayın. Fiziksel döner çerçeve dışında hiçbir fonksiyonel farkı yok, ki onun fonksiyonu dokunmatik şekilde yine düzünün bezelinde mevcut. Eğer kolunuzda olduğunu unuturcasına rahat olmasını istiyorsanız düzü kesinlikle öneririm. Ben 7/24'e yakın taktığım için ona önem veriyorum.

Ben klasik saat görünümü olmasını istediğim için o modeli istiyordum. Dediğiniz gibi saat bir aksesuar olduğu için amacım biraz daha görüntü olarak hoş gözükmesi. Analog bir saate 5-10bin TL vermek yerine biraz daha fazla ödeyip aynı klasik görünümlü bir akıllı saat almak daha mantıklıydı.

Bu arada sanirim yapay zeka mevzusu Watch 7 icin olacak. Eskilerine vermezler diye dusunuyorum. Benim bildigim Exynos W930 AI bolumune sahip degil. Spor aktivitelerinde yapay zeka yardimli önerilerde bulunacak ve kullanimi kolaylastiracak deniliyor.

Ben de aynı durumdayım. İşlemci değişmese hiç beklemezdim 7 serisini ama şu an ne yapacağım bilmiyorum. Şu öndeki bezel olayı hem hoş duruyor hem de ekranı koruyor ve işlevsel de.

Mekanik parçalar hoşuma gidiyor. 😖 neyse bir mağazaya gideyim bulursam bir inceleyeyim. Bakarım artık duruma göre beklemeyi ya da almayı.

Ben gidip denedim classic model gerçekten çok hoş duruyor fakat her türlü beklemeni öneriyorum. Yeni saatler çıkınca bir indirim olabilir.

Bu arada sanirim yapay zeka mevzusu Watch 7 icin olacak. Eskilerine vermezler diye dusunuyorum. Benim bildigim Exynos W930 AI bolumune sahip degil. Spor aktivitelerinde yapay zeka yardimli önerilerde bulunacak ve kullanimi kolaylastiracak deniliyor.
Onlar balon biraz ya, S24 serisinde de anlata anlata bitiremediler, telefon elimde şu an o kadar da vaov bir AI yok :D

Onlar balon biraz ya, S24 serisinde de anlata anlata bitiremediler, telefon elimde şu an o kadar da vaov bir AI yok :D

Yapay zeka circle the Search dışında sıvadı bence, ve akıllı saatte ne yapay zekası gerekebilir ki? Satış yapmak için insan kandırıyorlar :D takarsın koluna hızını ölçer kalorini sayar mesafe kaydeder tamam daha ne desin yürürken amuda kalk mı diycek sanki. Bir de işlemci mevzusu varmış oyun mu oynayacağım ki ben saatte, bildirim gelsin spor uygulamaları çalışsın arayüz akıcı olsun pili dayansın yeterli.

Şu Circle to Search olayi her ne kadar yapay zekayla alakasiz da olsa mukemmel bence. Anlik ceviri ve koplayama konusunda isime yariyor. Dogru imla olayini da cok kullaniyorum ama cogunu bulut uzerinden yapiyor. Her neyse Samsung artik Apple ne yaparsa onu yapıyor yapay zeka konusunda da bir seyler çalar umarim.

Konu sahibi yukarıda Watch Ultra'ya iğrenç demiş ama ben çok beğendim. Öyle böyle değil hem de aşırı beğendim.
Bezel ekran kullanımını engelliyor o da Watch 6 classic almamak için bir sebep. Eski Watch 5 44mm ve şu an Watch 6 classic Astro Edition kullanan biri olarak söylüyorum. Hem kullanışsız hem de ekran kullanımını engelliyor bezel. Ama hissiyat çok iyi. Ayrıca bezel ekranı küçük gösteriyor.

Konu sahibi yukarıda Watch Ultra'ya iğrenç demiş ama ben çok beğendim. Öyle böyle değil hem de aşırı beğendim.
Bezel ekran kullanımını engelliyor o da Watch 6 classic almamak için bir sebep. Eski Watch 5 44mm ve şu an Watch 6 classic Astro Edition kullanan biri olarak söylüyorum. Hem kullanışsız hem de ekran kullanımını engelliyor bezel. Ama hissiyat çok iyi. Ayrıca bezel ekranı küçük gösteriyor.
Sizin gorusunuz tabii hosunuza gidebilir. Ben kare olmasinda sorun bulmuyorum ama karenin icinde yuvarlagin alakasini cozemedim. Direkt kare yapsalar hos dururdu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı