Galaxy Watch 7 beklenir mi?

Siparişi iptal etmen iyi olmuş 6200 TL'ye Amazon'da satılıyordu. 10 gün bekle indirim olmasa bile fiyatı artmayacak sonuçta. En azından ne çıkacağını görmüş oluruz. Bende karar veremedim her gün girip sızıntı kontrol ediyorum ama sabret

10 Temmuz'da Unpacked lansmanı var.

Tanıtım yani.
Evet ve Samsung tanıttığı gibi satışa sunuyor ürünleri. Satışa çıktıktan 5-6 gün sonra ise dağıtıma başlatıyor. Çinli markalar gibi yapmıyor. Mesela yakın zamanda S24 tanıtıldı onu örnek verebiliriz direkt siparişe açtılar.

Evet ve Samsung tanıttığı gibi satışa sunuyor ürünleri. Satışa çıktıktan 5-6 gün sonra ise dağıtıma başlatıyor. Çinli markalar gibi yapmıyor.

Benim duyduğum Eylül - Ekim gibi.

Ama erken gelirse ne mutlu size.

Giyilebilir bir cihazdaki işlemciden de çok fazla bir şey beklemeyin. Watch 6 da akıcı. 7 da akıcı olacaktır.

Sonuçta low level SoC bunlar. Yetenekleri belli amaç belli.

Samsung saatler akıcılık olarak iyi değil. Kullanıcılar böyle diyordu ben de mağazada denedim beklediğim kdar iyi değil. Apple akıcılıkta mükemmel. Apple bunu yaparken fazla güçlü bir işlemci de kullanmıyor yazılımdan kurtarıyor ama Samsung demek ki kurtaramadı ki bu kadar güçlü bir işlemciyi saatte kullanacak. 4 yıl boyunca kullanacağım bir saatin hız olarak kötü olmasını istemem saat olsun telefon olsun kasması çok hoşuma gitmez bir cihazın.

WearOS işletim sistemi ile WatchOS işletim sistemini bir tutmayın.

iOS ile Android'i de.

iOS belli donanım ve ekran seviyeleri olan cihazlarda optimize edilmek üzere üretilmiş bir MobileOS.

Android ise binlerce farklı SoC ve ekran'da çalışıyor. yüzbinlerce varyasyon var.

Apple'daki gibi 8-10 varyasyon yok. Fragmantasyon var orada.

Ayrıca ben kullanıyorum arkadaşım, kasmıyor diyorum ya. Konsinye ortalıkta dolaşan cihaz kaç defa ellenmiş kurcalanmıştır. Benim kendi saatim gayet iyi.

Neyse uzatmaya değmez. Watch 7 Ultra bekleyin bence. O yağ gibi akar.

WearOS işletim sistemi ile WatchOS işletim sistemini bir tutmayın.
Şu cümleler tüm apple android karşılaştırmasını cevaplıyor ama kimse anlamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…