Galaxy Watch 7 beklenir mi?

Watch 7 yeşil modeli siparişini verdim. Ürün dediğiniz gibi 1 ay sonra uygun bir fiyata düşecektir. Yanında verdiği kablosuz şarj cihazı ihtiyacım olan bir ürün olduğu için 10k ya ikisini almış oldum. Asıl istediğim model Watch classic modeldi fakat çıkarmadılar. Seneye çıkarsa değişim kampanyası ile daha uygunu almayı planlıyorum. Şu an değişim kampası ve ek takas ile 6360 TL'ye alabiliyorsunuz.

Watch 7 yeşil modeli siparişini verdim. Ürün dediğiniz gibi 1 ay sonra uygun bir fiyata düşecektir. Yanında verdiği kablosuz şarj cihazı ihtiyacım olan bir ürün olduğu için 10k ya ikisini almış oldum. Asıl istediğim model Watch classic modeldi fakat çıkarmadılar. Seneye çıkarsa değişim kampanyası ile daha uygunu almayı planlıyorum. Şu an değişim kampası ve ek takas ile 6360 TL'ye alabiliyorsunuz.
Cihaz ulasinca deneyiminizi beklerim. Ben de alacagim fiyatlari biraz dusunce. Pili vb. nasil ogrenmek isterim.

Cihaz ulasinca deneyiminizi beklerim. Ben de alacagim fiyatlari biraz dusunce. Pili vb. nasıl ogrenmek isterim.

Teslimat için 25 Temmuz tarihini gösteriyor bakalım. Ürün elime ulaştığı zaman 2-3 gün kullanıp ilk gözlemimi buradan yazarım. Beklemekle iyi yaptın son 1 hafta kala bir sabırsızlık yaptın ama yine iyi kurtuldun :D

Watch 6 ile 7 arasında bence en büyük fark şarj süresinde olacaktır diye düşünüyorum. 10W'dan 15W'a çıktığı için şarj süresi artık göze batmayacaktır teorik olarak. Gerçekte nasıl bir performans sunacağını göreceğiz tabii. İşlemciden dolayı daha akıcı bir arayüz olacağını düşünüyorum. Başka dikkatimi çeken bir farklılık olacağını sanmıyorum.

7, 6'ya göre neler sunuyor? Ve 7 classic nerede?

Son düzenleme:
Sizce Watch 7 44Mm'nin 6-7 bin civarına inmesi mümkün mü?

Ben 8000 TL civarına düşeceğini düşünüyorum. Şu an kablosuz şarj cihazı hediyesi ile verdiği için kendi sitesinde 2149 TL bu şarj cihazının fiyatı var. İnternette 1.5k civarına rahat bulunuyor. Şarj aletinin fiyatını düşünmezsek dediğim fiyatlarda oluyor. Bir de şu konu var ki şarj olayı hakkında bugün ki haberlerin hepsinde 15W oldu deniyor fakat resmi tanıtımda göremediğim için kesin bakmamak gerekiyor hala 10W kullanılıyor olabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı