Galaxy Watch 7 beklenir mi?

Ben sırf 1500 TL'ye geliyor diye 40mm aldım.
Bileklerim hafif ince zaten sırıtmiyor ama memnunum. Genellikle saate bakmak SMS veya tansiyon ölçümü için kullanıyorum.

@The Man From E.A.R.T.H. Siz saatiniz için koruyucu kullanıyor musunuz? Koruyuculara bakıyorum da 400 TL civarındalar değer mi diye düşünüyorum. Eski saatimin kasasında olmasa da ekranında fazlasıyla çizik vardı. Yani çok sık çarpmasam da elbet kolumda olduğu için darbe alacaktır. Sizin saatiniz hiç büyük bir darbe aldı mı? Aldıysa gözle görülür bir hasar bıraktı mı?

Ben kullanmıyorum açıkçası, W4'ü takasa verirken 2 yılda nokta çizik olmamıştı üstünde. W6'da var ancak, kesinlikle daha yumuşak bir dış kasası var. Benim de hareketli kolda olunca çarptığım ettiğim çok oldu. Ama öyle görüntü bozacak büyük bir çizikten ziyade safir camla kasa birleşim noktaları bahsettiğim şekilde çizik-iz olmaya daha yatkın. Cam ise çizilmeye fazlasıyla dayanıklı, kılcal çiziği bile yok.

Bana daha gelmedi. Vatan Bilgisayar uzerinden siparis ettim. 5-7 gun arasi diyordu sonradan yeniden destege sordum 1 hafta icinde kargoya verilecektir dedi sali gunu. Simdi yine sordum stoklara hala gelmedi dedi. Sehir disina çıkacağım bir de sanirim adresi degismem gerekecek. Ben haftaya gelecegini dusunuyorum. Teknosa 20 Temmuz itibariyle dağıtımı başlanacak diyordu.

Arkadaşlar saati eline ulaşan var mı? Maximiles kartımdan 1000 lira puanım olduğu için pazarama üzerinden 1000 lira indirim hakkım var. Şu an watch 6 5250 lira pazaramada ve ben 4250 liraya alabilirim. Sizce 4250 liraya 6 mı almalı yoksa 11 liraya 7 mi? 5 çekirdek ve 2 katına çıkan hafıza dışında bu aradaki fiyat farkını ödetecek bir fark var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı