Galaxy Watch 7 beklenir mi?

Ben Trendyol'dan sipariş ettim perşembe günü pazartesi elime ulaştı ancak batarya konusu çok fazla geliştirilmemiş halen aşırı şarj yiyor. Evet kasada biraz problemli gibi ne zaman çıkar bu kırılmaz camlar tüm kasa için

Cok daha guclu islemciye ragmen bataryanin daha kotu olmamasi iyi olmus. Zaten farkli bir pil teknolojisi kullanmadikca ekran suresini arttiramazlar. Samsung'un 3 nm teknolojisi verimli gibi duruyor pil omru eski saatlerle ayni videolarda da.

Keşke 2-3 gün olsaydı pil süresi böyle her gün şarj etmek birazcık yoruyor ama hızlı şarj oluyor. Ama bir an önce şu kırılmaz camlar çıkmalı tüm kasa için veya watch 6 için olanı alsam uyar mı sizce?

Her şey açıksa 24 saatlik şarj süresi veriyor. Bazı özellikler kapatılsa biraz daha belki sarjı gidebilir. Ben yanında gönderdikleri hediye kablosuz şarj aletini evde kullanıyorum. Saatin kutusundan çıkan şarj aletini de ofise götürdüm. Genelde ofiste şarja bırakıyorum ortalama 1 saatte şarjı dolduruyor. Bu yöntem ile şarj konusunda bir sıkıntı yaşamadım fakat her gün şarj etmek gerekiyor bundan kaçış henüz yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı