Galaxy Watch Active 2 alınır mı?

Bütçene göre değişir. Şu ana kadar Gear S2, Gear S3 Frontier ve Galaxy Watch modellerini kullandım. Açıkçası hayatımda öyle büyük şeyler değiştirmediler, genellikle sadece çok uzun yürüyüşlerde adım sayar ve kalp atış ölçümü için kullandım.

Eğer elindeki tek para oysa ve başka eksiklerin varsa harcanabilecek daha iyi başka şeyler bulunur, diğer açılardan bir eksiğin yoksa ve o parayı gözden çıkarmışsan almaman için bir neden yok.

Evet öyle ama özellikleri çok az gibi.

Hocam ben de bu ikilemde kalıp Honor tercih etmiştim. Samsung'un saatleri Apple Watchlar kadar akıllı değil malesef. Honor veya Huawei'ye kıyasla biraz daha özelleştirilebilir arayüz ve mesajlara yanıt vermek dışında bir artısı yok. Ben kendi adıma tasarım (tüm hatlarıyla) ve 2 haftalık pil ömrü daha baskın geldiği için Huawei'ye yöneldim, aynı saati 300 lira ucuza sunduğu için de Honor Magic Watch 2 tercih ettim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı