Galaxy Watch FE alınır mı?

ismail120809

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Hepsiburada'da cihaz şu an 3800TL civarında bütçem de bu kadar. Bu fiyatlara en mantıklı cihaz olduğunu düşünüyorum. Telefonumda Samsung olduğu için bu cihaza daha yakınım. Sizce Galaxy Watch FE alınır mı? Yoksa bu fiyata daha iyi bir cihaz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Watch 7 mi yoksa Watch FE mi alsam dedim Watch 7 aldım ve hiç değmedi 1 günü çıkartıyor 1.5 güne ulaşıyor ama değmez özellikler kısıtlı bir şekilde kullanırsam 1-1.5 gün dayanıyor yerinizde olsam almazdım şarjı bir dert ama özellikler bakımından alınabilecek bir cihaz ama sizin kararınız tabii ama şarjı çok berbat diyebilirim.

Bende Watch 7 mi yoksa Watch FE mi alsam dedim Watch 7 aldım ve hiç değmedi 1 günü çıkartıyor 1.5 güne ulaşıyor ama değmez özellikler kısıtlı bir şekilde kullanırsam 1-1.5 gün dayanıyor yerinizde olsam almazdım şarjı bir dert ama özellikler bakımından alınabilecek bir cihaz ama sizin kararınız tabii ama şarjı çok berbat diyebilirim.
yorum için sağolun hocam. şarj benim için problem değil bu sebeple özrlliklrrine göre fiyatı uygun geldi.

Merhaba. Hepsiburada'da cihaz şu an 3800TL civarında bütçem de bu kadar. Bu fiyatlara en mantıklı cihaz olduğunu düşünüyorum. Telefonumda Samsung olduğu için bu cihaza daha yakınım. Sizce Galaxy Watch FE alınır mı? Yoksa bu fiyata daha iyi bir cihaz var mı?

Galaxy Watch serisindeki saat bakımından fiyat performans ürünüdür. Diğer Galaxy Watch serisine göre kıyasla daha az pil kapasitesi bulunuyor bu da daha az ekran süresi demek ama 1 günü çıkartmayacak seviyede değil 3 aydır Watch 6 Classic kullanıyorum ve gereksiz özellikler kapalı saati çok kullanmadığım süre zarfında 4 gün şarjı dayandı bana. Wear OS ile birlikte arayüzü, kadranları çok hoş, Play Store'dan desteklenen spor, günlük, müzik için uygulamaları indirebilirsiniz hatta dilerseniz de APK bile kurabiliyorsunuz.

Galaxy Watch serisindeki saat bakımından fiyat performans ürünüdür. Diğer Watch serisine göre kıyasla daha az pil kapasitesi bulunuyor bu da daha az ekran süresi demek ama 1 günü çıkartmayacak seviyede değil 3 aydır Watch 6 Classic kullanıyorum ve gereksiz özellikler kapalı saati çok kullanmadığım süre zarfında 4 gün şarjı dayandı bana. Wear OS ile birlikte arayüzü, kadranları çok hoş, Play Store'dan desteklenen spor, günlük, müzik için uygulamaları indirebilirsiniz hatta dilerseniz de APK bile kurabiliyorsunuz.

APK nasıl yükleniyor hiç denemedim küçücük cihaz sonuçta güvenemiyorum.

APK nasıl yükleniyor hiç denemedim küçücük cihaz sonuçta güvenemiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güvenilir yöntemdir çok ağır bir uygulama kurmadığınız'da hiçbir sıkıntı yaratmadı ben inatbox, YouTube, temple run 2, Candy Crush gibi hafif oyun, uygulamaları denedim hiçbir sıkıntısı ve kasması olmadı oyun elbette saçma gelebilir ama Saat'de oynamak olunca çok hoş oluyor, bazı uygulamalarda ekran sığmama sıkıntısı'da var Video'da yöntemi anlatılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı