ThePaşa Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 122 8 Ekim 2024 #1 Galaxy Watch 5 cihazımda indirme simgesi var ve sabahtan beri gitmiyor. Arka plan uygulamalarında Play Store çalışıyor ancak herhangi bir şey de indirmiyorum. Saati kapatıp açtım gitmedi. Üstüne tıklayınca da bir şey olmuyor. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2024
Galaxy Watch 5 cihazımda indirme simgesi var ve sabahtan beri gitmiyor. Arka plan uygulamalarında Play Store çalışıyor ancak herhangi bir şey de indirmiyorum. Saati kapatıp açtım gitmedi. Üstüne tıklayınca da bir şey olmuyor. Nasıl düzeltebilirim?
xMehmed Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 79 2 Kasım 2024 #2 hocam çözümünü buldunuz mu? Bende aynı sorunu yaşıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS ThePaşa Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 122 2 Kasım 2024 #3 xMehmed dedi: Hocam çözümünü buldunuz mu? Bende aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Önce saat ayarlarında Play Store'un verilerini sil eğer düzelmezse Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodakileri eksiksiz dikkatlice yap sorun büyük ihtimal çözülecektir. Artı 0 Eksi
xMehmed dedi: Hocam çözümünü buldunuz mu? Bende aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Önce saat ayarlarında Play Store'un verilerini sil eğer düzelmezse Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodakileri eksiksiz dikkatlice yap sorun büyük ihtimal çözülecektir.
xMehmed Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 79 2 Kasım 2024 #4 ThePaşa dedi: Önce saat ayarlarında Play Store'un verilerini sil eğer düzelmezse Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodakileri eksiksiz dikkatlice yap sorun büyük ihtimal çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağol valla. Play store verilerini silince düzeldi. Artı 0 Eksi
ThePaşa dedi: Önce saat ayarlarında Play Store'un verilerini sil eğer düzelmezse Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodakileri eksiksiz dikkatlice yap sorun büyük ihtimal çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağol valla. Play store verilerini silince düzeldi.
KS KS ThePaşa Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 122 2 Kasım 2024 #5 xMehmed dedi: Hocam çok sağ ol vallahi. Play Store verilerini silince düzeldi. Genişletmek için tıkla... Rica ederim Artı 0 Eksi
xMehmed dedi: Hocam çok sağ ol vallahi. Play Store verilerini silince düzeldi. Genişletmek için tıkla... Rica ederim