Beyaz_G
Hectopat
Ortam sicakligi ne durumdaydi?Ben geçen hafta aldım, ilk 2 gün böyleydi, kurulumu falan ayarları hallettikten sonra 1 saatte dolmaya başladı (44mm)
Ortam sicakligi ne durumdaydi?Ben geçen hafta aldım, ilk 2 gün böyleydi, kurulumu falan ayarları hallettikten sonra 1 saatte dolmaya başladı (44mm)
Ortam sicakligi ne durumdaydi?
Bende 2 haftadır kullanıyorum saatten memnunum ama 1 saatten fazla saat olması biraz can sıkıcı ama alıştım. Bende faceden yabancılara sordum aynı sürede şarj ediyoruz dediler. Tek beğenmediğim kısmı Xiaomi telefondan kullanıyorum neden EKG gibi birkac özellik kullanılmıyor sırf Samsung telefon kullandırmak icin yapmışlar.
Anlamadım ne kadar sürede şarj oluyor? Tam bir değer verebilir misiniz?Bende 2 haftadır kullanıyorum saatten memnunum ama 1 saatten fazla saat olması biraz can sıkıcı ama alıştım. Bende faceden yabancılara sordum aynı sürede şarj ediyoruz dediler. Tek beğenmediğim kısmı Xiaomi telefondan kullanıyorum neden EKG gibi birkac özellik kullanılmıyor sırf Samsung telefon kullandırmak icin yapmışlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.