Galaxy Watch7 44mm yavaş şarj oluyor

Bende 2 haftadır kullanıyorum saatten memnunum ama 1 saatten fazla saat olması biraz can sıkıcı ama alıştım. Bende faceden yabancılara sordum aynı sürede şarj ediyoruz dediler. Tek beğenmediğim kısmı Xiaomi telefondan kullanıyorum neden EKG gibi birkac özellik kullanılmıyor sırf Samsung telefon kullandırmak icin yapmışlar.

EKG ve tansiyon için ekstra bir uygulama kuruyorsun, üstüne tansiyon için kalibrasyon yapıyorsun. O da bildiğim kadarıyla sadece Samsung cihazlara açık diğer cihazlara ondan yok.

Bende 2 haftadır kullanıyorum saatten memnunum ama 1 saatten fazla saat olması biraz can sıkıcı ama alıştım. Bende faceden yabancılara sordum aynı sürede şarj ediyoruz dediler. Tek beğenmediğim kısmı Xiaomi telefondan kullanıyorum neden EKG gibi birkac özellik kullanılmıyor sırf Samsung telefon kullandırmak icin yapmışlar.

Anlamadım ne kadar sürede şarj oluyor? Tam bir değer verebilir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı