Galaxy Wonder Cyanogen Mod Yükleme

Furkan Üner

Hectopat
Yer
İstanbul/Başakşehir
Daha fazla  
Arkadaşlar bende Galaxy W var ve garantisi bitmiş bulunmakta. Ben de nasıl olsa garantisi bitmiş hem donuyor hem kasıyor hem de bu telefonda sürümü yetmeyen oyunları oynamak istiyorum buna bir Cyanogen Mod yükleyeyim dedim. Öncelikle bunun ne gibi zararları olur. Mesela telefonun hafızası falan silinecekmi ya da aslında hafıza oyun vs. benim için önemli değil. Asıl soru rehberde kayıtlı numaralar silinecek mi? Tek endişem bu. Bunların ardından Cyanogen Modu rahatlıkla yükleyebilmem için neleri yapmam gerekir?

Yok mu yardımcı olacak arkadaş?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
[/
Yalnız bildiğim kadarıyla Cyanogen Modun son sürümü 11 değil miydi? Bir de Cyanogen Modun kendi sitesinde yüklemenin nasıl yapılacağı anlatılıyor bunları yapsam yeterli olacak mıdır?

Öncelikle merhaba. :D Rehber konusundan başlarsak, siz bilgisayarınızda bir not defteri açın ve kişileri oraya not alın. :D Kişiler maalesef siliniyor. ROM Konusuna gelirsek, telefonunun için CyanongenMod 11 yok, 10.1 var, ama sen Cyanogen kurma, daha güzeli var onu kur. :D
[ROM][4.4.4][UNOFFICIAL] ParanoidAndroid 4+ … | Samsung Galaxy W I8150 | XDA Forums
Kuruluma gelirsek, ilk önce CWM yüklemen gerek, CWM yüklemeden önce kies kur. CWM Yükleme rehberinide aşağıda vereceğim. CWM Yükle ve haber ver.
Samsung Galaxy W CWM Yükleme - MaxiCep

Öncelikle merhaba. :D Rehber konusundan başlarsak, siz bilgisayarınızda bir not defteri açın ve kişileri oraya not alın. :D Kişiler maalesef siliniyor. ROM Konusuna gelirsek, telefonunun için CyanongenMod 11 yok, 10.1 var, ama sen Cyanogen kurma, daha güzeli var onu kur. :D
[ROM][4.4.4][UNOFFICIAL] ParanoidAndroid 4+ … | Samsung Galaxy W I8150 | XDA Forums
Kuruluma gelirsek, ilk önce CWM yüklemen gerek, CWM yüklemeden önce kies kur. CWM Yükleme rehberinide aşağıda vereceğim. CWM Yükle ve haber ver.
Samsung Galaxy W CWM Yükleme - MaxiCep
Ben bunu yükleyince KitKat mı olacak? Ve bir sorun çıkar mı?

Ben bunu yükleyince KitKat mı olacak? Ve bir sorun çıkar mı?

Android'den hiç korkma, anlattıklarımı düzgünce yaparsan hiçbirşey olmaz. Birşey olursada stock ROM atarsın. :D Yükleyince kitkat olacak ama dediğim gibi ilk önce CWM kurman gerek.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı