Galeri uygulamalar 10 GB yer kaplıyor

Shadion

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Ben Redmi Note 8 Pro kullanıyorum. Redmi'nin kendi galerisi 10 GB yer kaplıyor fakat bu kadar yer kaplaması normal değil. Ben bunun çözümünü galerinin guncellemelerini kaldırmakla buldum ama ben güncellemeleri kaldırdığım zaman Google Fotoğraflar galeriyle arasında olan yedeklemeyi kaldırıyor ve çektiğim fotoğraf ve videoları yedeklemiyor. Bense bu fotoğraf ve videoların Google Fotoğraflar'a yedeklenmesini istiyorum eğer güncellemeleri kaldirmazsam tekrar depolaması artmaya devam ediyor ne yapmalıyım bilmiyorum. Başka galeri mi indireyim indirirsem nasıl yedeklerim hiçbir bilgim yok. Şimdiden teşekkür ederim. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Galerinin kendisi değil, galerinin içindeki fotoğraf ve videolar o kadar yer kaplıyor.
Başka böyle sorunlar yaşayan kişilerinde yorumlarına baktım. Bu olay dediğiniz gibi galerininde es zamanlı bı şeyler yedeklemesiyle oluyormuş. Peki güncellemeleri kaldırmış olsam da google fotoğraflara veri yedeklemeye devam edebilir miyim, ya da devam edersem yine aynı şeyin olmaması için başka bir galeri uygulamasına geçiş yapabilir miyim, bu fotoğraf ve videolarıma herhangi bir zarar verir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı