WhatsApp kendi özelliği sayesinde çok kolay bir şekilde kilitledim ama galeriyi kilitleyemiyorum. Güvenli klasör benlik değil çünkü uygulama ana ekranından kayboluyor. Parmak izimle galeriyi nasıl kilitleyebilirim?
Cihaz: Galaxy M23.
WhatsApp kendi özelliği sayesinde çok kolay bir şekilde kilitledim ama galeriyi kilitleyemiyorum. Güvenli klasör benlik değil çünkü uygulama ana ekranından kayboluyor. Parmak izimle galeriyi nasıl kilitleyebilirim?
Cihaz: Galaxy M23.
Maalesef One UI böyle bir seçenek sunmuyor. Tam çözüm olmasa da ana ekrana Güvenli Klasör Galerisi'ni ekleyebilirsiniz. Şifrenizi girdiğinizde direkt galeri açılır. Ancak yeni verileri devamlı Güvenli Klasöre taşı demeniz gerekiyor.
Maalesef One UI böyle bir seçenek sunmuyor. Tam çözüm olmasa da ana ekrana güvenli klasör Galerisi'ni ekleyebilirsiniz. Şifrenizi girdiğinizde direkt galeri açılır. Ancak yeni verileri devamlı güvenli klasöre taşı demeniz gerekiyor.
Maalesef One UI böyle bir seçenek sunmuyor. Tam çözüm olmasa da ana ekrana Güvenli Klasör Galerisi'ni ekleyebilirsiniz. Şifrenizi girdiğinizde direkt galeri açılır. Ancak yeni verileri devamlı Güvenli Klasöre taşı demeniz gerekiyor.
One UI 5.1 kullanıyorum, telefonum S21, bende yok, farklı bir menüdedir belki diye de arattım lakin bulunmuyor. Konu sahibininki ise M23, kısaca bu özelliği kullanabilmesi mümkün değil.