Galerimde recover dosyaları oluştu

privates

Femtopat
İlk defa bir soru yazıyorum yanlış olduysa kusura bakmayın.

2 gün önce nedenini tam çözemediğim bir şekilde galerimde recover dosyası alında bir klasör oluştu. İçinde 7-8 tane Instagram tarafından çekilmiş resimler vardı. Resimlere tıkladığımda çekim tarihine 1970 dedi ve sonra resimlerin tarihi 24 Mart olarak değişti. Resmi 7-8 ay önce çekmiştim.

Telefonda birden fazla virüs uygulaması ile taradım fakat hiçbiri bir şey bulamadı.
Telefondaki tüm resimleri bilgisayara attım ve Kaspersky ile tarattım, bir şey bulmadı.

1) Telefonuma virüs girme ihtimali var mı?
2) Bilgisayara resimleri aktarmaya çalıştığım bir sırada olduğunu düşünüyorum. Aktarmaya sorun yaşayınca böyle bir klasör açmış olma ihtimali nedir?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Recover kurtarma anlamına gelir. Büyük ihtimalle telefonunuza bir geri yükleme işlemi yapılmış.
1- Büyük ihtimalle hayır ama siz yine de Kaspersky gibi antivirüslere taratın telefonunuzu.
2- Olabilme ihtimali var.

Recover kurtarma anlamına gelir büyük ihtimalle telefonunuza bir geri yükleme işlemi yapılmış.
1-büyük ihtimalle hayır ama siz yine de Kaspersky gibi antibirüslere taratın telefonunuzu.
2-olabilme ihtimali var.

Hepsi ile taradım hiçbiri bulmadı.

Telefon kendiliğinden neden kurtarma yapar sizce? Bir de resimlerin çekim tarihi de hatalı çıktı o resimleri silemediğime eminim çünkü.

Telefonlar kendisi nasıl kurtarma yapıyor? Ayrı bir uygulama yüklenmesine gerek var mı? Size de bayağı soru sordum kusura bakmayın.

Olsun sıkıntı değil siz bir geri yükleme yapmadıysanız telefon kendi kendine yapmış olamaz. Oradaki fotoğraflar bilgisaayrınızdan attığınız fotoğraflar ile uyuşuyor mu?

Olsun sıkıntı değil siz bir geri yükleme yapmadıysanız telefon kendi kendine yapmış olamaz. Oradaki fotoğraflar bilgisaayrınızdan attığınız fotoğraflar ile uyuşuyor mu?

Attığım resimlerin içinde olup olmadığını hatırlamıyorum. Bu dosya belki de öncesinde oluşmuştu onu da bilmiyorum. Instagram'dan çekindiğim 7 8 tane aynı filtreli resimlerdi recover dosyasına düşen. Onları taşıdıktan sonra da recover dosyası silinmedi boş da olsa durdu yine klasörlerde.

Attığım resimlerin içinde olup olmadığını hatırlamıyorum. Bu dosya belki de öncesinde oluşmuştu onu da bilmiyorum. Instagram'dan çekindiğim 7 8 tane aynı filtreli resimlerdi recover dosyasına düşen. Onları taşıdıktan sonra da recover dosyası silinmedi boş da olsa durdu yine klasörlerde.

Peki bir yazılım güncellemesi falan yaptınız mı?

Attığım resimlerin içinde olup olmadığını hatırlamıyorum. Bu dosya belki de öncesinde oluşmuştu onu da bilmiyorum. İnstagramdan çekindiğim 7 8 recover dosyasına düşen. Onları taşıdıktan sonra da recover dosyası silinmedi boş da olsa durdu yine klasörlerde
Peki bir yazılım güncellemesi falan yaptınız mı?
Yazılım güncellemesi almadım ama bir gece öncesi androideki çökme nedeniyle YouTube da falan sıkıntı yaşamıştım. Mail adresime falan girmedi.

Telefonumda silinenleri geri yükleme yeri var resimler orada değildi bende şaşırdım aynı model.

Yazılım güncellemesi almadım ama bir gece öncesi androideki çökme nedeniyle YouTube'da falan sıkıntı yaşamıştım. Mail adresime falan girmedi.

Android'deki çökmelerde bir yedek alınmış aynı sistem Windows'ta da böyledir. Bir sıfırlama veya bir çökme yaşadığınızda otomatik olarak yedek alınır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı