A adolfhamid Centipat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 188 Makaleler 1 26 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar selam, tüm telefonların galerisinin çöp kutusu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2020
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.987 Çözümler 81 Yer Başkent 26 Nisan 2020 #2 Yok.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 26 Nisan 2020 #3 AceTeq dedi: Yok. Genişletmek için tıkla... adolfhamid dedi: Arkadaşlar selam, tüm telefonların galerisinin çöp kutusu var mı? Genişletmek için tıkla... Android Pie 9.9 kullanıyorum Çöp kutusu var diğer sürümlerde yok galiba.
AceTeq dedi: Yok. Genişletmek için tıkla... adolfhamid dedi: Arkadaşlar selam, tüm telefonların galerisinin çöp kutusu var mı? Genişletmek için tıkla... Android Pie 9.9 kullanıyorum Çöp kutusu var diğer sürümlerde yok galiba.
Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 26 Nisan 2020 #4 İşletim sistemine ve arayüze bağlı. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2020
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 26 Nisan 2020 #5 Her telefonda yok diye biliyorum. Honor 8S kullanıyorum ve sildiklerimin beklediği bir bölüm var, belirli bir gün sonrasında siliniyor.
Her telefonda yok diye biliyorum. Honor 8S kullanıyorum ve sildiklerimin beklediği bir bölüm var, belirli bir gün sonrasında siliniyor.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 26 Nisan 2020 #6 Üreticiye bağlı olarak değişebilir.
A adolfhamid Centipat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 188 Makaleler 1 26 Nisan 2020 #7 User not found dedi: Android Pie 9.9 kullanıyorum çöp kutusu var diğer sürümlerde yok galiba. Genişletmek için tıkla... 6.0 veya daha altında yok galiba. Kerem00 dedi: Üreticiye bağlı olarak değişebilir. Genişletmek için tıkla... LG? User not found dedi: Android Pie 9.9 kullanıyorum çöp kutusu var diğer sürümlerde yok galiba. Genişletmek için tıkla... Telin Samsung mu? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2020
User not found dedi: Android Pie 9.9 kullanıyorum çöp kutusu var diğer sürümlerde yok galiba. Genişletmek için tıkla... 6.0 veya daha altında yok galiba. Kerem00 dedi: Üreticiye bağlı olarak değişebilir. Genişletmek için tıkla... LG? User not found dedi: Android Pie 9.9 kullanıyorum çöp kutusu var diğer sürümlerde yok galiba. Genişletmek için tıkla... Telin Samsung mu?
astegon Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 26 Nisan 2020 #8 adolfhamid dedi: 6.0 veya daha altında yok glb Lg? Telin samsung mu? Genişletmek için tıkla... Help library: | LG NZ Help library: Learn how to use, update, maintain and troubleshoot your LG devices and appliances. www.lg.com LG'nin trash'i var sanırım.
adolfhamid dedi: 6.0 veya daha altında yok glb Lg? Telin samsung mu? Genişletmek için tıkla... Help library: | LG NZ Help library: Learn how to use, update, maintain and troubleshoot your LG devices and appliances. www.lg.com LG'nin trash'i var sanırım.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 26 Nisan 2020 #9 adolfhamid dedi: 6.0 veya daha altında yok glb Lg? Telin samsung mu? Genişletmek için tıkla... Evet ama illaki samsung olmasına gerek yok Android sürümüne bağlı.
adolfhamid dedi: 6.0 veya daha altında yok glb Lg? Telin samsung mu? Genişletmek için tıkla... Evet ama illaki samsung olmasına gerek yok Android sürümüne bağlı.
A adolfhamid Centipat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 188 Makaleler 1 26 Nisan 2020 #10 User not found dedi: Evet ama illaki samsung olmasına gerek yok Android sürümüne bağlı. Genişletmek için tıkla... Hee o zaman 6.0 veya altında yoktur astegon dedi: Help library: | LG NZ Help library: Learn how to use, update, maintain and troubleshoot your LG devices and appliances. www.lg.com LG'nin trash'i var sanırım. Genişletmek için tıkla... Ama knk bence sürümede bağlıdır. 6.0 altında yok.Ve anladığım kadarıyla lg de de 7 gün sonra gidiyo hepsi çöp kutusundan ve yok oluyor adolfhamid dedi: Arkadaşlar selam, tüm telefonların galerisinin çöp kutusu var mı? Genişletmek için tıkla... Daha cevap yok mu? astegon dedi: Help library: | LG NZ Help library: Learn how to use, update, maintain and troubleshoot your LG devices and appliances. www.lg.com LG'nin Trash'i var sanırım. Genişletmek için tıkla... 7 Gün boyunca diyor. Yedi günün sonunda gidiyor mu? Son düzenleme: 27 Nisan 2020
User not found dedi: Evet ama illaki samsung olmasına gerek yok Android sürümüne bağlı. Genişletmek için tıkla... Hee o zaman 6.0 veya altında yoktur astegon dedi: Help library: | LG NZ Help library: Learn how to use, update, maintain and troubleshoot your LG devices and appliances. www.lg.com LG'nin trash'i var sanırım. Genişletmek için tıkla... Ama knk bence sürümede bağlıdır. 6.0 altında yok.Ve anladığım kadarıyla lg de de 7 gün sonra gidiyo hepsi çöp kutusundan ve yok oluyor adolfhamid dedi: Arkadaşlar selam, tüm telefonların galerisinin çöp kutusu var mı? Genişletmek için tıkla... Daha cevap yok mu? astegon dedi: Help library: | LG NZ Help library: Learn how to use, update, maintain and troubleshoot your LG devices and appliances. www.lg.com LG'nin Trash'i var sanırım. Genişletmek için tıkla... 7 Gün boyunca diyor. Yedi günün sonunda gidiyor mu?