Galiba PSU bilgisayarı besleyemiyor

Önderoglu

Hectopat
Daha fazla  
Sorunun kaynağından tam olarak emin değilim fakat 1 ay önce bilgisayarımın güç kutusundan garip bir titreşim ve sanki vurma sesi geliyordu ve bu olaydan sonra internet hızımda çok ciddi düşüşler oldu(100Mbps olan internetim bilgisayarımda Speedtest'e soktuğumda 4Mbps gibi komik bir rakam veriyor) ekran kartımın performansı düştü önceden sleeping dogsda 60FPS alan bilgisayarım şu an 30FPS'yi zor görüyor hatta internetten film izlemek istediğimde filmi indirsem bile FPS çok düşük bu sorunu sizce nasıl çözebilirim? Buraya kadar okuyan herkese teşekkür ederim.

Sistemi geçen hafta formatladım yine düzelmedi sanırım donanımsal bir sorun var.

Dostum konu sahibi benim mesajlarını siler misin? Aksi takdirde şikayet etmek durumunda kalacağım.
Al senin olsun kardeş ben zaten yorumları okumaya geldim belki benim hatadan mütevellit ortak cevap gelirdi sana da. Sorun aynı gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…