Galiba zehirlendim

GoofBro

Kilopat
Kusma, baş dönmesi, bulantı, ishal, halsizlik bunların hepsi bende var. 2 ihtimal var ya dönerden zehirlendim ya da sinek ilacından.

1- 2 Gün boyunsa sadece öğlen tavuk döner yedim başka yemek yemedim yani 48 saatte 2 öğün yemek yedim.

2- Odama sürekli sivrisinek gidiyordu ve ben de sürekli sinek ilacı sıkıyordum. Ama havalandırmıyordum sürekli o zehri soludum.

Şu an hala bulantı, baş dönmesi ve halsizlik var ne yapacağım? Serum veya iğne yersem düzelir miyim?

Bugün resmen 14 saat uyudum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbirimiz doktor değiliz hocam. Bu konu hakkında doktordan yardım almanız sizin için çok daha faydalı olur.

Öncelikle bir acilin yolunu tutun. Yeterli beslenmemişsiniz ve ilaçlar sıkılınca o odada durulmaması, havalandırılması gerekli.

Buraya yazacağınıza en yakın sağlık kuruluşuna görünün bu işler şakaya gelmez.

2- Odama sürekli sivrisinek gidiyordu ve ben de sürekli sinek ilacı sıkıyordum. Ama havalandırmıyordum sürekli o zehri soludum.
Burada patlamışsın dostum. Tavuk döner falan hikaye. Aynı zehirlenmeyi ben kendim yaşadım. İlaçla tedavi olursun geçmiş olsun.

Bu gün acile gidebildim şu an bayağı kötüyüm sürekli kustum. 1 adet iğne yedim ve 3 adet ilaç yazdılar 3-4 güne iyileşebileceğimi söylediler. Yardımcı olanlara teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…