GamaKay K66 alınır mı?

Bütçe
1.500 TL

Asyneum

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

Şuanda Razer Blackwidow Elite kullanmaktayım. Klavye değiştirmenin vakti geldi ve V3 serisine geçmek istemiyorum. (Tınlama sesleri, eksik hissettiğim bazı yönlerinden dolayı).

Bu sefer almışken yurt dışından alayim dedim. Profesyonel şekilde FPS oyunları oynuyorum. Bundan dolayı Red Switch almayı planlıyorum. Oyun oynarken (gecikme olarak) beni üzmeyecek, kaliteli sağlam keycapları olan bir klavye önerisinde bulunabilir misiniz?

Ben biraz araştırma ile GamaKay K66 ile tanıştım. Fakat bunun bir üst modelleri var mı, bu klavye işimi görür mü tam anlamıyla bilgim yok. Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Tüm tavsiyeler göz önünde bulundurulacaktır.

Bütçem 1.500 TL civarındadır.

Gamakay TK68 galiba tüm isteklerinize uyuyor.

Satın alacaksanız gümüş anahtarları ve direkt posta'yı seçin, kupon kodu olarak "BGRATON" kodunu girin. 837.79TL'ye geliyor görebildiğim kadarıyla.

Red Switch almayı planlıyorum.
Daha düşük harekete geçme kuvveti olduğu için, Gateron Box Silver anahtarlar oyun için daha iyi olacaktır.
Kaliteli sağlam keycapları olan bir klavye önerisinde bulunabilir misiniz?
PBT keycapler ABS keycapler gibi zamanla aşınmaz/parlamaz ancak karakterlerin içinden ışık geçmiyor bunların, sorun olmayacaksa ABS'lerden daha sağlamdır.

Ayrıca Bluetooth ve 2.4G kablosuz özelliği de var ama oyun oynarken kablolu kullanmanız daha iyi olacaktır.

Gamakay K66 de alınabilir.

Gamakay TK68 galiba tüm isteklerinize uyuyor.

Satın alacaksanız gümüş anahtarları ve direkt posta'yı seçin, kupon kodu olarak "BGRATON" kodunu girin. 837.79TL'ye geliyor görebildiğim kadarıyla.

Daha düşük harekete geçme kuvveti olduğu için, Gateron Box Silver anahtarlar oyun için daha iyi olacaktır.

PBT keycapler ABS keycapler gibi zamanla aşınmaz/parlamaz ancak karakterlerin içinden ışık geçmiyor bunların, sorun olmayacaksa ABS'lerden daha sağlamdır.

Ayrıca Bluetooth ve 2.4G kablosuz özelliği de var ama oyun oynarken kablolu kullanmanız daha iyi olacaktır.

Gamakay K66 de alınabilir.

Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Klavyeye göz atacağım.

@Silinen üye Tk68 güzeldir. K66 da iyidir. K66 da South Facing gibi muhteşem bir özellik var. Yani RGB'nin konumu çok güzel, Switch'in aşağısında. Tk68 de önerimdir. Wireless ve Bluetooth'ludur. Wireless olması muhteşem. Siyah keycapsli modelini öneririm. Switch olarak ise Sarı Switch alın (yellow). Bahsettiğim South Facing ise şudur:

Dosya Ekleri

• images (6).jpeg
    images (6).jpeg
    60,6 KB · Görüntüleme: 73
@Silinen üye Tk68 güzeldir. K66 da iyidir. K66 da South Facing gibi muhteşem bir özellik var. Yani RGB'nin konumu çok güzel, Switch'in aşağısında. Tk68 de önerimdir. Wireless ve Bluetooth'ludur. Wireless olması muhteşem. Siyah keycapsli modelini öneririm. Switch olarak ise Sarı Switch alın (yellow). Bahsettiğim South Facing ise şudur:

South facing socketler RGB aydinlatma icin kotu aslinda. Sebebiyse legendlar ust kisminda kaliyor shine through tuslarda. Asil sebebi o degil yani south facing socket tercih edilmesinin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı