Only US$39.99. GAMAKAY MK61 Wired Mechanical Keyboard with Gateron Optical Switch, Pudding Keycaps, RGB 61 Keys Hot Swappable Gaming Keyboard - New Version. Get the best gaming experience with this 2023 mechanical keyboard. Enjoy fast response time and smooth keystrokes with Gateron optical...
Ürünü aldım fakat iade edecektim, sonrasında fiyatının çok arttığını görünce ve paranın yatmasının uzun olduğunu görünce iade etmekten vazgeçtim. Klavye yarına elimde olacak, kutusuna vs asla dokunmayacağım sıfır kapalı ürün, şu anda en ucuz AliExpress üzerinde 2100 TL'ye geliyor kargo dahil...
www.technopat.net
Klavye bana kalırsa fena değil. 1.700 TL'ye iyi gibi.
Ürünü aldım fakat iade edecektim, sonrasında fiyatının çok arttığını görünce ve paranın yatmasının uzun olduğunu görünce iade etmekten vazgeçtim. Klavye yarına elimde olacak, kutusuna vs asla dokunmayacağım sıfır kapalı ürün, şu anda en ucuz AliExpress üzerinde 2100 TL'ye geliyor kargo dahil...
www.technopat.net
www.technopat.net
Muhtemelen Kemove K61 daha iyi bir tercih olacaktır. Bence GK61'e 1850TL verilmez. Kusuruma bakmayın şuan dışarıdayım, eve geçince daha detaylı bilgi verebilirim.