İnceleme GAMAKAY MK61 %60 Blue Switch Beyaz Klavye

Bu da olmadı hocam. Aldığım hata resimdeki gibi. Resmi sayfadaki firmware'ler nasıl işe yaramaz anlamış değilim açıkçası. Siz böyle bir hata almadan bu link vasıtasıyla mı update edebildiniz?
Evet hocam bir hata almadan update edebildim. O sürüme update diyince güncelledim.

Evet hocam bir hata almadan update edebildim. O sürüme update diyince güncelledim.
Çok garip bende işe yaramadı, mecbur başka bir güncelleme bekleyeceğim. Yeni yazılımda polling rate ayarı gitmiş, umarım 1000hz e sabitlemişlerdir. Teşekkür ederim size de zahmet verdim. Bu konu haricinde bir sorum olacak. Klavyede FN tuşuna basınca N tuşu kırmızı yanıp sönüyor, basınca bir şey aktifleştiriyor gibi ama çözemedim. Bilginiz var mı bu konuda acaba?

Sorun yok. Bende öyle bir şey yok hocam.

Aldığınız satıcının linki var mı?
BangGood'dan almıştım ben : GAMAKAY MK61 Wired Mechanical Keyboard Gateron Optical Switch Pudding Keycaps RGB 61 Keys Hot Swapable Gaming Keyboard New Version

Aliexpress : https://tr.aliexpress.com/item/1005004270642450.html buradan aldı arkadaşım ve orijinal satıcı.

Dediğin şey 6KRO/NKRO modunu aktive ediyor. Eğer yanıp sönüyorsa aktif oluyor demek bu da 6'dan fazla tuşa aynı anda basmana olanak veriyor. Eğer ki kapatırsan 6KRO moduna geçer ve 6 tuştan fazlasına aynı anda basamazsın.

Bu da olmadı hocam. Aldığım hata resimdeki gibi. Resmi sayfadaki firmware'ler nasıl işe yaramaz anlamış değilim açıkçası. Siz böyle bir hata almadan bu link vasıtasıyla mı update edebildiniz?
Klavyelerin sürüm farkı var, büyük ihtimalle ondan.

Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Merak ediyorum da bir daha yazılımı açmaya vs gerek duymadan direkt klavyeye aydınlatma profili yükleyebiliyor muyuz? Örneğin yazılımdan gradient aydınlatma ayarlayabiliyorum ancak yazılımı kapattığım anda standart profile dönüyor klavye. Bu yüzden yazılımı artık kullanmıyorum bile.

Yazılımı kullanmadan maalesef ki hiçbirini kullanabilme gibi bir olasılığımız yok ve can sıkıcı bu maalesef.

Hocam şimdi aklıma geldi yazayım dedim de bırakın desenli space tuşunu yedek switch bile göndermediler

Ben butun tuslara ayni anda basabiliyorum GamaKay MK61 ile 3 kisi.

Aynı sorunu şu an yaşıyorum lightning settingsden ayarlamadan çözemiyor muyuz arkadaş delirdim.
Ben oyle cozdugumu zannediyordum, ta ki bilgisayari kapatincaya kadar. Bilgisayari her kapattigimda ayar kayboluyor. Hala cozebilmis degilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…