İnceleme GAMAKAY MK61 %60 Blue Switch Beyaz Klavye

2 senedir kullanıyorum bu klavyeyi hala bir tuşunda aşınma vesaire hiçbir şey yok çok memnunum almak isteyen arkadaşlar için tavsiye ederim.

Elinize sağlık hocam çok güzel bir inceleme yazmışsınız, çok detaylı. Hayırlı uğurlu olsun.
Teşekkür ederim hocam.
2 senedir kullanıyorum bu klavyeyi hala bir tuşunda aşınma vesaire hiçbir şey yok çok memnunum almak isteyen arkadaşlar için tavsiye ederim.
Bu bilgi de güzel oldu, aşınma zaten olamaz kesimleri çok düzgün ve mükemmel incelikte olmuş.

Teşekkür ederim hocam.

Bu bilgi de güzel oldu, aşınma zaten olamaz kesimleri çok düzgün ve mükemmel incelikte olmuş.

Sadece ilk aldığımda tuşlarda hafif boya izi vardı bangooda yazdığımda 100 TL civarı bana geri ödeme yaptılar o sıralar klavyeyi 450 TL'ye almıştım bayağı yardımcı olmuşlardı.

Sadece ilk aldığımda tuşlarda hafif boya izi vardı bangooda yazdığımda 100 TL civarı bana geri ödeme yaptılar o sıralar klavyeyi 450 TL'ye almıştım bayağı yardımcı olmuşlardı.
Bende de temassızlık gibi bir sorun vardı fakat sorunun kaynağının aslında kablonun tam oturmamasıymış ittirince oturmuştu enteresandı, ben takamamıştım Ama ona rağmen 250TL iade etmişlerdi direkt beni dinlemeden. Yardımcı olmaları çok iyi cidden.

@Deli Azo @ImDominatingU
Bizde işte Aliexpressden gelmesinin bekliyoruz 1 ay
Bangood iyi 10 günde gönderiyormuş.
Valla benim Aliexpress hep erken geliyor ama meşhur PTT'miz gümrükte tutmayı seviyor 1 hafta daha bekletiyor, umarım sizde o olmaz böyle beklesin bari.
30'unda verdiğim switch siparişim mesela çinde dağıtıma çıkmış, şanslıyım herhalde

Bende İzmirdeyim. İlk defa İzmir'de iken aliexpress'den bir şey sipariş etttim. Umarım kısa sürede gelir çünkü çok merak ediyorum.

Bende İzmirdeyim. İlk defa İzmir'de iken aliexpress'den bir şey sipariş etttim. Umarım kısa sürede gelir çünkü çok merak ediyorum.
Güncellenmemiş de olabilir, birden çok kişi aldıysa o klavyeyi aynı anda böyle olmuştur. Ne zaman sipariş vermiştin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…