İnceleme GAMAKAY MK61 %60 Blue Switch Beyaz Klavye

Şey hocam doğru mu anladım? Red mi kullanıyorsunuz? Klavyeyi kesin alacağım, fakat brown switch boşluk tuşunda yay sesi geliyor diyorlar.

Şey hocam doğru mu anladım? Red mi kullanıyorsunuz? Klavyeyi kesin alacağım, fakat brown switch boşluk tuşunda yay sesi geliyor diyorlar.
Blue kullanıyorum . Ekstra olacak brown aldım. Sadece bir tuşta var red ve hayır yay sesi yok aşırı az var o da duyulmuyor.

Bu yay sesi sadece brown da mı var? Hocam arada derede kaldım vallahi bak. İstesem 15'inde tak diye alacağım ama, yay sesi istemiyorum.
Hocam birkaç güne elime brown switchler gelecek. İstersen merakını gideririm ama space sesinden falan yay sesi gelmiyor, ben duymuyorum ki çok yazı yazan biriyim makale ödevleri vb. olsun. Brown'u ben spacede kullanıyorum hatta şu an yedek gelen switchleri taktım ve yay sesi falan yok. Kimse demişse atmış bir yerlerinden, yalıtım çok sağlam kasanın ayrıca.

Valla hocam bu konuda bahsetmişler.

Ayın 15'ine kadar bana söyleyebilirseniz çok iyi olur.

Tamamdır hocam, elime ulaşınca haberdar ederim buradan ben seni. PTT'ye geçecek kargo sanırım bugün öyle güncellenmiş. Salı-Çarşamba gelirler artık.

Brown switchlerim elime ulaştı, orijinal ve güzel paketlenmişti 5-6 kat baloncuklu şeye sarılmış işte anlayın siz. Ayrıca bütün koli bandını da kullanmış adam, zar zor açtım. Onun dışında hediye space tuşu yollamış ve açıkçası BAYILDIM BEN YA.
Satıcı linki : https://www.aliexpress.com/store/1102488003?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.2.55c33d12STuuj5 Ayrıca hızlı bir şekilde de kargoya verdi. Ayrıca gönderdiği space bar hediyeleri de değişiyor. Kimine one piece kimine başka anime kimine ise 4-5 adet sungerbob veya başka keycapsler yollamış. Fiyatı tuzlu fakat ilk alımda ciddi bir indirim oluyor.

Ek olarak switch çıkarma aparatı da yolluyor, klavyenizden çıkmadıysa almanıza gerek kalmıyor.

Son düzenleme:
Hocam bir tane resimde boşlukta çizgi yerine Gamakay logosu var. O nasıl oldu? Yedek tuş mu var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…