İnceleme GAMAKAY MK61 %60 Blue Switch Beyaz Klavye

Anladım teşekkürler. Acaba herkese geliyor mu.
Rica ederim, gelen de oluyor gelmeyen de oluyor biraz şans meselesi. Mesela herkese 4 switch de gelmemiş, 2 gelmiş gibi.

Güncelleme
Klavye firmware update ile daha iyi bir hal aldı ve remapping çalışmaya başladı. @cumali_032 uygulama üzerinden güncelledin mi hocam ya da güncellemeden de çalışıyor muydu sende? Ben deneyince olmamıştı ve silmiştim. Şu an merak edip denedim ve oldu.

Son düzenleme:
Güncelleme firmware yaptım, ayrıyetten yazılımını kurdum. Yazılımı çalışıyor, ama arkada çok CPU harcıyor. Sizde öyle mi?

Güncelleme firmware yaptım, ayrıyetten yazılımını kurdum. Yazılımı çalışıyor, ama arkada çok CPU harcıyor. Sizde öyle mi?
Şu v3017'yi yapabildin mi hocam? CPU harcıyor mu bilmiyorum şu an ilk kez indirdim oyunlarla uyumsuz olur diye korktum çünkü. Şu an için 200 300mb bellek, %0,1/2 de CPU harcıyor.
Hatta arkaplanda bellek kullanımı 80mb oldu.

Son düzenleme:
3017 yaptım hocam. %12 CPU kullanımı alıyor :/

3017 yaptım hocam. %12 CPU kullanımı alıyor :/
CPU'yu sömürüyor senin epey hem de. Firmware update yapamadım ben ikidebir hata veriyor, kafayı yedirtecek. Yapsam da fark olmayacak ama yapasım var Eski sürüm mü uygulama? Belki yeniyse ondan olabilir kullanım.

CPU'yu sömürüyor senin epey hem de. Firmware update yapamadım ben ikidebir hata veriyor, kafayı yedirtecek. Yapsam da fark olmayacak ama yapasım var Eski sürüm mü uygulama? Belki yeniyse ondan olabilir kullanım.
Evet hocam çok sömürüyor. Uygulama eski sürüm değil, firmware güncellemesini yaptıktan sonra %10 CPU kullanımı almaya başladı. Sıkıntılı sanırım, ya da değil siz denediniz mi hocam? V3017.

Evet hocam çok sömürüyor. Uygulama eski sürüm değil, firmware güncellemesini yaptıktan sonra %10 CPU kullanımı almaya başladı. Sıkıntılı sanırım, ya da değil siz denediniz mi hocam? V3017.
Eski sürümü deneyin derim, ben update yapamadım v7037 mi ne benimki şu an. Ona downgrade etmeyi deneyin belki CPU kullanımı geçer.

Hocam ben sorunu çözdüm. İnternetten tüm sürümü tüm her şeyi araştırdım. CPU kullanımım artık 0,7 felan geziniyor. Sorunum çözüldü problem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…