İnceleme GAMAKAY MK61 %60 Blue Switch Beyaz Klavye

Ayni sorun bende de var V3017 surumu kurmaya calistigimda device not found please plug the device diyor.
Klavyenin artık versiyon farkından kaynaklı anlamadım gitti olsun bir şey olmaz.
Hocam ben sorunu çözdüm. İnternetten tüm sürümü tüm her şeyi araştırdım. CPU kullanımım artık 0,7 felan geziniyor. Sorunum çözüldü problem yok
İyi bari hocam, sevindim.

Bu tür klavyelerde Ğ, Ü, Ş, I, Ö, Ç, gibi harfler yok nasıl kullanıyorsunuz?

Bu tür klavyelerde Ğ, Ü, Ş, I, Ö, Ç, gibi harfler yok nasıl kullanıyorsunuz?
İsterse klavye Çince olsun, Windows'ta Türkçe Klavye kullandığın için sorun olmuyor. Olay Windows'ta olan klavye dizilimi yani onu da Türkçe dışı kullanan yoktur

Bende de ayni klavye mevcut fakat tek renk pembe yapamiyorum, tek renk pembe yapma secenegim var mi yoksa yazilimdan kaynakli bir sorun mu bu?

Bende de ayni klavye mevcut fakat tek renk pembe yapamiyorum, tek renk pembe yapma secenegim var mi yoksa yazilimdan kaynakli bir sorun mu bu?
Nasıl yapamıyorsuınuz hocam? Uygulamadan yapılıyor olması gerek. Lightning kısmından seçiliyor.

Nasıl yapamıyorsuınuz hocam? Uygulamadan yapılıyor olması gerek. Lightning kısmından seçiliyor.
Lightning kismindan pembe rengi secip kaydetmeme ragmen renk kirmizi olarak kaliyor ve degistiremiyorum maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…