İnceleme GAMAKAY MK61 %60 Blue Switch Beyaz Klavye

Sağ altta renk seçilmemiş belki da buga girmiştir. Oraya tıklayıp bir renk seç olmadı klavyeyi resetlemek çözebilir belki.
Oraya tiklayip da renk secmeye calistim fakat yine nafile Klavyeyi nasil resetleyebilirim?

O zaman bilmiyorum ya, enteresan cidden. Klavyenin başka profilinde deneyin belki öyle düzelir ya da farklı sürümünü indirin uygulamanın. New ise Old'u, Old ise New'i indirin.
Herhangi bir profilde denesem de beceremedim, enteresan gercekten de. Old surumu indirip deneyeyim tekrardan, sizi bilgilendirecegim.

Herhangi bir profilde denesem de beceremedim, enteresan gercekten de. Old surumu indirip deneyeyim tekrardan, sizi bilgilendirecegim.
Tamamdır. Ayrıca sadece tek renk mi yapılmıyor? Diğer ışık modları çalışıyor ve renkleri değiştiriliyor mu?

Hayir herhangi bir isik modunun rengini degistiremiyorum maalesef.
Ne zaman aldın klavyeyi? Banggood ile iletişime geçip ışık modlarının çalışmadığını belirt. Çözüm sunarlar ya da paranın belli bir yüzdesini geri alırsın.

Ayrıca firmware update yapabiliyorsan yapmayı dene.

Klavyeyi alali 1.5 ay oluyor. Firmware update de denedim ancak bi degisme olmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…