Klavye geldi arkadaşlar şu an onunla yazıyorum beyaz yellow Switch aldım RGB'si çok güzel kendisi küçücük bir şey çok tatlı sesi ve hissiyatı tatmin edici
Klavye geldi arkadaşlar şu an onunla yazıyorum beyaz yellow Switch aldım RGB'si çok güzel kendisi küçücük bir şey çok tatlı sesi ve hissiyatı tatmin edici.
Klavye geldi arkadaşlar şu an onunla yazıyorum. Beyaz yellow Switch aldım. RGB'si çok güzel. Kendisi küçücük bir şey Çok tatlı sesi ve hissiyatı tatmin edici.
Ödemiyor benim bildiğim direk Yurtiçi Kargo eve getiriyor diye biliyorum daha farklı da olabilir.
İki gündür bu şekilde benim
Ne zaman gelir sizce Air parcel register ile gelecek.
Klavye geldi arkadaşlar şu an onunla yazıyorum beyaz yellow Switch aldım RGB'si çok güzel kendisi küçücük bir şey çok tatlı sesi ve hissiyatı tatmin edici.
Ödemiyor benim bildiğim direk Yurtiçi Kargo eve getiriyor diye biliyorum daha farklı da olabilir. Eki Görüntüle 870883
İki gündür bu şekilde benim.
Ne zaman gelir sizce Air parcel register ile gelecek.
Hocam bir resim atın size zahmet pudding keycapsleri çok merak ediyorum
Hocam klavyeyi siyah, Brown Switch olarak sipariş etmek üzereyim. Siz sanırım Yellow Switch olarak sipariş etmiştiniz. İlk izlenimleriniz nasıl? Eksi olarak söyleyebileceğiniz bir şey var mı?
Bir de Turkey Direct Mail'i seçince ekstradan ücret ödemeyeceğim diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin.