Buğra Karip Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #291 Bu Bu tür %60 klavyeler Türkiye'de çok tutmadığı için Vatan, MediaMarkt gibi yerler ürünü tedarik etmiyorlar. Kısacası Türkiye'de bu klavyeyi deneyebileceğin çok bir yer yok.
Bu Bu tür %60 klavyeler Türkiye'de çok tutmadığı için Vatan, MediaMarkt gibi yerler ürünü tedarik etmiyorlar. Kısacası Türkiye'de bu klavyeyi deneyebileceğin çok bir yer yok.
KhanDutch Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 288 Çözümler 1 3 Nisan 2021 #292 Böyle klavye kullanan arkadaşlar oyun oynarken klavye kombinasyonuyla sonraki müziğe geçiş yapabiliyor musunuz?
Böyle klavye kullanan arkadaşlar oyun oynarken klavye kombinasyonuyla sonraki müziğe geçiş yapabiliyor musunuz?
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #293 Bir şey soracağım ne oldu da 30 sayfa oldu bu konu? Soru zaten daha Ocak'ta sorulmuş.
xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 3 Nisan 2021 #294 HaWlI KuLlANIcI dedi: Bir şey soracağım ne oldu da 30 sayfa oldu bu konu? Soru zaten daha Ocak'ta sorulmuş. Genişletmek için tıkla... Hocam herkes bilgi alış-verişini bu konudan yaptığı için. KhanDutch dedi: Böyle klavye kullanan arkadaşlar oyun oynarken klavye kombinasyonuyla sonraki müziğe geçiş yapabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... FN+1 gibi tuş kombinasyonları ile oluyor diye biliyorum.
HaWlI KuLlANIcI dedi: Bir şey soracağım ne oldu da 30 sayfa oldu bu konu? Soru zaten daha Ocak'ta sorulmuş. Genişletmek için tıkla... Hocam herkes bilgi alış-verişini bu konudan yaptığı için. KhanDutch dedi: Böyle klavye kullanan arkadaşlar oyun oynarken klavye kombinasyonuyla sonraki müziğe geçiş yapabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... FN+1 gibi tuş kombinasyonları ile oluyor diye biliyorum.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #295 Şu an kullanan var mı?
xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 3 Nisan 2021 #296 Yavuz_Çetin dedi: Şu an kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Ne oldu hocam? Bir problem mi var?
Yavuz_Çetin dedi: Şu an kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Ne oldu hocam? Bir problem mi var?
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #297 xbea dedi: Ne oldu hocam? Bir problem mi var? Genişletmek için tıkla... Bir problem yok sadece birkaç şey soracaktım (kendim de aldım ama daha gelmedi)
xbea dedi: Ne oldu hocam? Bir problem mi var? Genişletmek için tıkla... Bir problem yok sadece birkaç şey soracaktım (kendim de aldım ama daha gelmedi)
xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 3 Nisan 2021 #298 Yavuz_Çetin dedi: Bir problem yok sadece birkaç şey soracaktım (kendim de aldım ama daha gelmedi) Genişletmek için tıkla... @WaIter White hocamın da ürünü geç gelmişti. Ona bir sorun isterseniz.
Yavuz_Çetin dedi: Bir problem yok sadece birkaç şey soracaktım (kendim de aldım ama daha gelmedi) Genişletmek için tıkla... @WaIter White hocamın da ürünü geç gelmişti. Ona bir sorun isterseniz.
Deli Azo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 2.345 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #299 Ürün elimde benim soru sorabilirsiniz.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 3 Nisan 2021 #300 Deli Azo dedi: Ürün elimde benim soru sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... RGB'si ve red switchli modelini mi aldınız? Sesi nasıl?
Deli Azo dedi: Ürün elimde benim soru sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... RGB'si ve red switchli modelini mi aldınız? Sesi nasıl?