Gamakay MK61 alınır mı?

Yellow optic için 60 TL fazla vermeye gerek var mı? Onun yerine red alsak aşırı bir fark olur mu sizce?
yellow un sorunları olabiliyor red de hiç sorun yok diye biliyorum bence al red kafan rahat olsun o farkı hissetmezsin

Yellow un sorunları olabiliyor Red de hiç sorun yok diye biliyorum bence al Red kafan rahat olsun o farkı hissetmezsin.

Ne sorun olabiliyor kanka anlamadim.
Allah Allah bende mi sıkıntı var acaba kendimi doğru mu ifade edemiyorum bana 100₺ teklif etmişlerdi şaka gibi.
Hocam Türkçe mi yazıyorsunuz acaba o yüzden mi ben İngilizce yazmıştım çünkü

Belki sigorta yaprirmadiysan sana oyle teklif vermiş olabilirler sadece tahmin gorunce yaz.

Gateron optic yellow Switch'lerin basim kuvveti cok dusuk ve algilama mesafesi cok kisa.

Ne sorun olabiliyor kanka anlamadim.

Belki sigorta yaprirmadiysan sana oyle teklif vermiş olabilirler sadece tahmin gorunce yaz.

Kanka yazı yazıyorsun ya mesela şöyle yazıyor "önrek vreiyorum tulşarın" yerini bu yazdığım şekilde yazıyor sen düzgün sırasıyla basıyorsun fakat o öyle yazıyor ilk aldığımda elime dedim ki elim mi alışkın değil acaba diye yok ama bu sorunu internette de okudum size link vereyim bakın orada sorunlarla ilgili konular acılmış yabancı kaynaklar bunlarla ilgili çok soru cevap yapmış Türkçeye çevir sayfayı oku tek tek görürsün.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

yellow un sorunları olabiliyor red de hiç sorun yok diye biliyorum bence al red kafan rahat olsun o farkı hissetmezsin
Biraz bakınca ürünün tüm switchlerinde aynı sorunlar çıkmış. Buna rağmen satışa devam ediyorlar hala.

Kanka bublara daha bakmadimds sen su arkadasin yasasigi peoblemi mi diyorsun onu biliyorumda o Switch'den degil herhalde yazılımsal problem guncelleyince duzeliyordu simdi bakacağım ona gore yazarim.
Biraz bakınca ürünün tüm switchlerinde aynı sorunlar çıkmış. Buna rağmen satışa devam ediyorlar hala.
Knk arkadas dedigim bazi tuslarin gecikmesi falan yazilimsal problem gunvelleyince duzeliyor genelde guncellemeyi yarida kesmeyin yeter yoksa bricknolur onun icin koruma koysalarmis keske umarim oda gelir ama duzeliyor diye biliyorum @KhanDutch un da o sekilde duzeldi seitchsel problem dehil son psrtilerde oldu o bakalim bu olaylardan sonra benimki ksrgolandi bende olucakmi bakalim arkadas yarida kestigi icin oldu problem
Galiba tum son partilerdr mi cikmis sorun cok yazan var bu sorun hakkinda umarim herkesin sorunu duzelir cunku klavye fiyat performans olarak cok iyi yazılımsal problem ama tamamlamadan kapatmayin bazilari yazilim yuklememis galiba cunku sorun var dekis ama bir şey dememis yuklemeyle alakali brick olanlara ozelde bir yazilim atarlarsa cok iyi olur aslinsa koruma koysalarmis iyiymis bakalim groelim umarjm herkeisn sorunu çözülür.

Son düzenleme:
Bu yapılan updateye rağmen düzelmeyen veya brick olan varsa bangoodda video çekip göndersin refund yapıyorlarmış.

Bu yapılan Update'ye rağmen düzelmeyen veya brick olan varsa bangoodda video çekip göndersin refund yapıyorlarmış.

İyiymis ama beick hetalde yazilim guncelleme bitmeden kapatlirsa oluyor hetalde dedigim gibi umarim sorun çözülür herkesinde yenisini iste secenegi var mı? Firma bu olaylari umarim kokten cozerde herkes sorunsuz kullanir bakalim artik keske brick korumasi koysalarmis

Sanırım yenisini göndermiyorlar, refund içinde klavyeyi geri göndermenizi de istemiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…