Hmm belki zor stok bundugundandir çünkü Discord'daki arkadas zamaninda herhalde stok sikintisi yoktu umarim firma sorunu cozer satislar devam ederde boyle F/P klavyeler ve yazilim destegi devam eder. Guzel klavye ama yazilmsal problemler cikti bazilarida guncellenirken yarida kapatti brick oldu hiç yoktsn koysslarmis brick korumssi guncellenmeden orijinal yazilimida icinde tutuan ya da daha farkli bir şey.
Kanka sen kahverengi setich alan en son yazam kidi misin yine sanslisin 13'unde almissin hemen kargolanmis ben 22 Nisan aldim stok olmadigindan kargolanmadi.
Kanka sen kahverengi setich alan en son yazam kidi misin yine sanslisin 13'unde almissin hemen kargolanmis ben 22 Nisan aldim stok olmadigindan kargolanmadi.
İki kez yazmis bagdan yine de bu arada benimle syni saat dakikada out of stok demis benim bangoodda ve sitesine yazarsan getiren firmanın takip no ciksr oradada yazar depodan ayrildi diye seninkiyle ayni dakida saatte cikmis herhalde aynı ucakla falan geliyor bu arada getiren firmanin ismi WWE
klavye aşırı tilt etti beni bir güncelleme nasıl fn tuşu kilitlemeyi bozabilir aklım almıyor bilseydim gk61 alır geçerdim ne sorunlu klavyeymiş ya bezdirdi valla. şansımıza birde bozuk ürünler geldi offffff
en sorunlusu da bana gelmiş herhalde. aşırı fazla çınlama yay sesi var. bazı tuşların basım hissi diğerlerinden çok farlı sanki farklı bir switch'e basıyormuş hissi var. fn şeyini düzeltecem diye de brick oldu klavye daha yeni. düzelmiyor da her şey 10 numara valla şansımı seviyim.
Klavye aşırı tilt etti beni bir güncelleme nasıl fn tuşu kilitlemeyi bozabilir aklım almıyor bilseydim GK61 alır geçerdim ne sorunlu klavyeymiş ya bezdirdi vallahi. Şansımıza bir de bozuk ürünler geldi offffff.
En sorunlusu da bana gelmiş herhalde. Aşırı fazla çınlama yay sesi var. Bazı tuşların basım hissi diğerlerinden çok farlı sanki farklı bir Switch'e basıyormuş hissi var. Fn şeyini düzelteceğim diye de brick oldu klavye daha yeni. Düzelmiyor da her şey 10 numara vallahi şansımı seviyim.
Kanka vallahi sanssizlik klavye sifirlama ysptinmi fn Tab onla belki gelirdi ama yazilimdada kitleme vardi herde sen hangi Switch aldin yeminle sanssizlik harbi cunku ful 5 yildiz dolu ürün umarim bundan sonra sikinti yasanmaz.
Klavye aşırı tilt etti beni bir güncelleme nasıl fn tuşu kilitlemeyi bozabilir aklım almıyor bilseydim GK61 alır geçerdim ne sorunlu klavyeymiş ya bezdirdi vallahi. Şansımıza bir de bozuk ürünler geldi offffff.
En sorunlusu da bana gelmiş herhalde. Aşırı fazla çınlama yay sesi var. Bazı tuşların basım hissi diğerlerinden çok farlı sanki farklı bir Switch'e basıyormuş hissi var. Fn şeyini düzelteceğim diye de brick oldu klavye daha yeni. Düzelmiyor da her şey 10 numara vallahi şansımı seviyim.
Kanka klavyeyi nasıl brick ettin bir de yazilimda onla ilgili bir ayar vardi açınca ne oldu bir de brick nasıl duzelticen o fn kitleme gitti yazan kisileri gördüm diye hstirliyorum kanka g. O harbi hangi Switch aldin bu kadar sorun oldu tuslardada sasiriyorum g. O çünku bu zamana kadar hep 5 yildizdi cogunluk yorum.
Kanka sen gunceeme olmadan kaattigin için oldu değil mi su brick korumasi koysalarmis iyiymis bakalim benimki de yakinda gelecek umarim budan sonra sıkıntılar olmaz.
Benim tahmini gönderime haziran 14 diyor hocam. Turkey direct mail ile mayısın 18 inde kargolandı. Hızlı gelsin diye aldık o kargoyu nerdeyse 1 ay tahmini diyor. sende de öyle mi. senin kargonun durumu ne @MonsterTR2
@221420 hocam siz sarı switch'e lube yapmıştınız doğru hatırlıyorum değil mi? Nasıl bir değişim oldu hissiyat açısından ya da olumlu olarak, anlatabilir misiniz? Ona göre yapmayı düşünüyorum.
@221420 hocam siz sarı switch'e lube yapmıştınız doğru hatırlıyorum değil mi? Nasıl bir değişim oldu hissiyat açısından ya da olumlu olarak, anlatabilir misiniz? Ona göre yapmayı düşünüyorum.