H HLK3 Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #81 İlk benim elime ulaşacak gibi duruyor ilk izlenimlerimi yazarım.
Deli Azo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 2.345 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #82 HLK3 dedi: İlk benim elime ulaşacak gibi duruyor ilk izlenimlerimi yazarım. Genişletmek için tıkla... Benim dün kargoya verildi. HLK3 dedi: İlk benim elime ulaşacak gibi duruyor ilk izlenimlerimi yazarım. Genişletmek için tıkla... Kargoya verildi mi sizin de? Haluk Albayrak dedi: Silver Switch seçeneği olduğu için GK61 aldım ben ve aşırı memnunum. Kesinlikle memnun kalırsınız. Genişletmek için tıkla... GK61'in ışıkları hoşuma gitmedi yoksa onu tercih edebilirdim Silver Switch olduğundan.
HLK3 dedi: İlk benim elime ulaşacak gibi duruyor ilk izlenimlerimi yazarım. Genişletmek için tıkla... Benim dün kargoya verildi. HLK3 dedi: İlk benim elime ulaşacak gibi duruyor ilk izlenimlerimi yazarım. Genişletmek için tıkla... Kargoya verildi mi sizin de? Haluk Albayrak dedi: Silver Switch seçeneği olduğu için GK61 aldım ben ve aşırı memnunum. Kesinlikle memnun kalırsınız. Genişletmek için tıkla... GK61'in ışıkları hoşuma gitmedi yoksa onu tercih edebilirdim Silver Switch olduğundan.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.714 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #83 Deli Azo dedi: Benim dün kargoya verildi. Kargoya verildi mi sizin de? GK61'in ışıkları hoşuma gitmedi yoksa onu tercih edebilirdim Silver Switch olduğundan. Genişletmek için tıkla... Bende Silver Switch'i başka yerlerde bulamadım ve aldıktan sonra aşırı memnun kaldım zaten kullanırken pek ışıklara bakmadığım için sorun olmuyor fakat bir sürü modu ve RGB özelliği halihazırda vardı zaten.
Deli Azo dedi: Benim dün kargoya verildi. Kargoya verildi mi sizin de? GK61'in ışıkları hoşuma gitmedi yoksa onu tercih edebilirdim Silver Switch olduğundan. Genişletmek için tıkla... Bende Silver Switch'i başka yerlerde bulamadım ve aldıktan sonra aşırı memnun kaldım zaten kullanırken pek ışıklara bakmadığım için sorun olmuyor fakat bir sürü modu ve RGB özelliği halihazırda vardı zaten.
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #84 Eline ulaşan var mıdır?
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.714 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #85 CQBRAREİS dedi: Eline ulaşan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum GK61 modelini.
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #86 Haluk Albayrak dedi: Ben kullanıyorum GK61 modelini. Genişletmek için tıkla... MK61 sormuştum hocam.
th2077 Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 119 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #87 CQBRAREİS dedi: MK61 sormuştum hocam. Genişletmek için tıkla... Daha yeni kargolandı çoğu kişinin.
H HLK3 Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #88 Deli Azo dedi: Benim dün kargoya verildi. Kargoya verildi mi sizin de? GK61'in ışıkları hoşuma gitmedi yoksa onu tercih edebilirdim Silver Switch olduğundan. Genişletmek için tıkla... Kanka ben 30'unda aldım beyaz-yellow Switch ve şu an büyük ihtimalle bursada şubemdedir pazartesi ulaşır elime. Dosya Ekleri Adsız.png 30,9 KB · Görüntüleme: 87
Deli Azo dedi: Benim dün kargoya verildi. Kargoya verildi mi sizin de? GK61'in ışıkları hoşuma gitmedi yoksa onu tercih edebilirdim Silver Switch olduğundan. Genişletmek için tıkla... Kanka ben 30'unda aldım beyaz-yellow Switch ve şu an büyük ihtimalle bursada şubemdedir pazartesi ulaşır elime.
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #89 HLK3 dedi: Kanka ben 30'unda aldım beyaz-yellow Switch ve şu an büyük ihtimalle bursada şubemdedir pazartesi ulaşır elime. Genişletmek için tıkla... Hocam tarrif insurance seçince gümrük vergisini iade alabiliyorsunuz değil mi?
HLK3 dedi: Kanka ben 30'unda aldım beyaz-yellow Switch ve şu an büyük ihtimalle bursada şubemdedir pazartesi ulaşır elime. Genişletmek için tıkla... Hocam tarrif insurance seçince gümrük vergisini iade alabiliyorsunuz değil mi?
H HLK3 Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #90 CQBRAREİS dedi: Hocam tarrif insurance seçince gümrük vergisini iade alabiliyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hiçbir bilgim yok hocam ilk defa yurt dışı alışverişi yapıyorum ve Turkey Direct Mail i seçtim.
CQBRAREİS dedi: Hocam tarrif insurance seçince gümrük vergisini iade alabiliyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hiçbir bilgim yok hocam ilk defa yurt dışı alışverişi yapıyorum ve Turkey Direct Mail i seçtim.