GamaKay MK61 alınır mı?

Dixxe

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Yazılımı var mı ve sağlam mı hangi Switch almalıyım? Her şey dahil toplam 1000 TL'ye geliyor. Kullanan varsa yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tertemiz klavye, bu bütçeler için en güzel klavye denilebilir. Yazılımı var elbette. Switch olarak yellow önerebilirim.

Her türlü sorunu da yanıtlayabilirim.

Tertemiz klavye, bu bütçeler için en güzel klavye denilebilir. Yazılımı var elbette. Switch olarak yellow önerebilirim.
Switch olarak brown düşünüyorum aslında bir de burda ne işaretlemem gerekiyor yardım edebilir misiniz?

Eki Görüntüle 1729372 Switch olarak brown düşünüyorum aslında bir de burda ne işaretlemem gerekiyor yardım edebilir misiniz?
Turkey Direct Mail seçmişsin zaten, o sigorta şeyini seçmene pek de gerek yok. Ayrıca yellow v2 de güzeldir, hafif fakat geri bildirimli bir switch. Brown ise ondan biraz daha ağır ve geri bildirimi daha çok olan bir switch. Ben de fazladan brown aldım, gelirse takıcam bekliyorum hala.

O zaman alıyorum sence hangi swtich alınmalı?
Çok hafif istemiyorsan brown alınabilir, yellow hafif çünkü. Ben blue switch aldım, ekstra olarak da brown switch aldım gateron aliexpress'ten. İkisini de kullanıcam, brownu çok sevdim çünkü.

Çok hafif istemiyorsan brown alınabilir, yellow hafif çünkü. Ben blue switch aldım, ekstra olarak da brown switch aldım gateron aliexpress'ten. İkisini de kullanıcam, brownu çok sevdim çünkü.
son olarak brown ile blue arasında hissiyat ve ses olarak ne kadar fark var ve klavyenin tuşlarından yay sesi veya çınlama sesi geliyor mu

son olarak brown ile blue arasında hissiyat ve ses olarak ne kadar fark var ve klavyenin tuşlarından yay sesi veya çınlama sesi geliyor mu
Yay veya çınlama sesi gelmiyor, yalıtımı çok iyi ve gateron switch olması etkiliyor. Blue daha sert ve daha sesli bir switch, brown ise sessiz fakat geri bildirimi olan bir switch. Baya bir fark var.

Yay veya çınlama sesi gelmiyor, yalıtımı çok iyi ve gateron switch olması etkiliyor. Blue daha sert ve daha sesli bir switch, brown ise sessiz fakat geri bildirimi olan bir switch. Baya bir fark var.
sen ne kadara aldın acaba klavyeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…