GamaKay MK61 alınır mı?

m1rzalp

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core i5-12400f
Geforce RTX 3060Ti x3
Asus prime B660M-k D4
Twinmos 16Gb Tek Kanal RAM
Twinmos 512GB NVmE m.2 SSD
Cougar Helor 240 Sıvı soğutucu
Cougar 750w 80+ Bronze PSU
Cougar DarkBlader x5 RGB
Banggood üzerinden GamaKay MK61 almayı düşünüyorum ama kararsızım. İlk yurt dışı alışverişim kaç güne gelir gümrük vergi vs. hiçbir şey bilmiyorum. 3 tane teslimat seçeneği var hangisi en iyi olur? Son olarak red Switch ile brown Switch arasında kaldım. Şu anki klavyem Blue Switch ve sesinden nefret ediyorum. Basma hissiyatı olarak red Switch denedim güzel geldi. Genel olarak CS:GO oynuyorum hangisi daha iyi olur?

İnceleme : İnceleme: GAMAKAY MK61 %60 Blue Switch Beyaz Klavye
Gümrükte kalmaz, Turkey Direkt Posta seçeceksin. Sorun olmadan gelir.
Brown = Geribildirimi olan sessiz switch
Red = Geribildirimsiz sessiz switch,
Önerim brown olacaktır, FPS oyunlarında bastığını genel olarak hissetmen gerek. Hatta sarı switchi daha çok öneririm en hızlısı odur ama hafif clicky yani blue'nun %5lik bir sesi vardır.

Hocam merhaba, konudan bağımsız bu gümrükte kalıp kalmama olayı nasıl belli oluyor? Vergiyi önden mi ödemiş oluyorsunuz mesela bu turkey direkt postayı seçince
Evet, zaten önden ödemiş oluyorsun. Bu Turkey olayi da tamamiyle bize özel. 150€ geçmediği için zaten gümrükte de kalma derdi olmuyor. Çok ekstrem bir durum olursa kalır ama sanmıyorum, denk gelmez o.

Hocam brown hiç denemedim internette videosunu izledim Red'e göre daha sesli. Sessiz istiyorum brown Blue gibi değildir değil mi?

Hocam brown hiç denemedim internette videosunu izledim Red'e göre daha sesli. Sessiz istiyorum brown Blue gibi değildir değil mi?
Sesli evet de tuşların sesi diyebilirim. Brown blue gibi değil hayır. Blue tamamen sesli, brown değil.

Sesli evet de tuşların sesi diyebilirim. Brown Blue gibi değil hayır. Blue tamamen sesli, brown değil.

Peki son bir soru, teslimat kısmında ücretsiz, Türkiye direkt posta ve uluslararası takipli kargo var. Takipli olan en pahalısı ama en geç geliyor. Türkiye direkt posta ise en kısası. Hangisini seçmem gerekli? Ayrıca nakliye sigortası ve sigorta paketi seçenekleri var. Eklemem gerekli mi?

Turkey direct seçmen gerekli. Uluslararasına bizim için gerek yok, ücretsiz olanda da sorunlar çıkıyor gümrük açısından. O seçenekleri seçmen gerekli değil pek ben seçmedim. Sorunsuz geldiği için genelde gerek olmuyor.

Brown switch sarıdan sonra en sessiz switch sanırım. Ben Gateron Optic Yellow Switch kullanıyorum. Arkadaşımda Gateron Optic Brown var o da sessiz baya. Redle karşılaştırılamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…