GamaKay MK61 alınır mı?

Brown switch sarıdan sonra en sessiz switch sanırım. Ben Gateron Optic Yellow Switch kullanıyorum. Arkadaşımda Gateron Optic Brown var o da sessiz baya. Redle karşılaştırılamaz.
Red browndan daha sessiz diye biliyorum. Klavyede yellow v2 var. Eskisine göre daha sesli değil mi?

Banggood üzerinden GamaKay MK61 almayı düşünüyorum ama kararsızım. İlk yurt dışı alışverişim kaç güne gelir gümrük vergi vs. hiçbir şey bilmiyorum. 3 tane teslimat seçeneği var hangisi en iyi olur? Son olarak red Switch ile brown Switch arasında kaldım. Şu anki klavyem Blue Switch ve sesinden nefret ediyorum. Basma hissiyatı olarak red Switch denedim güzel geldi. Genel olarak CS:GO oynuyorum hangisi daha iyi olur?
15 güne geliyor. Ben sarı switch aldım çok memnunum. Sarı düşünebilirsin

Red browndan daha sessiz diye biliyorum. Klavyede yellow v2 var. Eskisine göre daha sesli değil mi?
Eskisiyle farkı yok diyebiliriz. Clicky ses var tabii ki ama ASMR tadında.
Ayrıca sıralama böyle : Red-Black-Brown Yellow'u da bana kalırsa redin sonrası koyabiliriz oldukça hafif çünkü. Red'den tek farkı bastığını biraz hissettiriyor olması. Öyle kulağına bir şey yapacak sesi yok yani. Bence yellow v2 al, sevmezsen zaten 70 adet red switch 240TL civarına geliyor alırsın yani mutlaka.
Link bırakayım, bu satıcıdan alırsın : 2.5AU $ 73% OFF|Gateron optik anahtarı sarı kahverengi mavi gümüş kırmızı beyaz siyah KS 15 GK61 GK64 optik klavye için optik anahtarları| | - AliExpress
Bir kenara not al yanında ekstra space tuşu veya 4 adet keycap yolluyor :D İncelememde bana yolladığı space tuşunu belirttim.
Ayrıca, ileride yellow'u deneyeyim dersen, çok zor oluyor. Epey pahalı çünkü.

Evet, zaten önden ödemiş oluyorsun. Bu Turkey olayi da tamamiyle bize özel. 150€ geçmediği için zaten gümrükte de kalma derdi olmuyor. Çok ekstrem bir durum olursa kalır ama sanmıyorum, denk gelmez o.
Çok teşekkür ederim üstad. uzun zamandan beri hem dolar euro kurundan dolayı hem de bu en ufak ürüne vergi çıkması, gümrükte takılma vs olaylarından dolayı epeyce uzak duruyordum da şimdi bakayım olmadı ufaktan. Aliexpress vs. sitelerde de var mı acaba bu ödeme yöntemi merak ettim, akşam da ona bakayım

Çok teşekkür ederim üstad. uzun zamandan beri hem dolar euro kurundan dolayı hem de bu en ufak ürüne vergi çıkması, gümrükte takılma vs olaylarından dolayı epeyce uzak duruyordum da şimdi bakayım olmadı ufaktan. Aliexpress vs. sitelerde de var mı acaba bu ödeme yöntemi merak ettim, akşam da ona bakayım
Aliexpress'te kargo seçmiyorsun hocam onlarda da direkt ödeme oluyor. Sepet kısmında epey bir vergi ekleniyor yani, attığım switch 170 ise 250 oluyor gibi. Ürün arttıkça vergi miktarı artıyor. Bir sorun çıkmıyor kısacası.

AliExpress'te kargo seçmiyorsun hocam onlarda da direkt ödeme oluyor. Sepet kısmında epey bir vergi ekleniyor yani, attığım Switch 170 ise 250 oluyor gibi. Ürün arttıkça vergi miktarı artıyor. Bir sorun çıkmıyor kısacası.

@ImDominatingU bazı yerlerde kupon kısmına BGRTON tarzı bir şey yaz dediklerini gördüm. Ben yazdığımda kupon süresi doldu diyor nedir bunun olayı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı